news-hero
Utánpótlás

2024.03.17. U11 Országos Szupermini Bajnokság, Ikrény

Az Ikrényben lejátszott mérkőzések után Szabó Gábor edző értékelte a DSE Röplabda Akadémia 2-es csapatának, a Dózsa György Általános Iskola diákjaiból álló csapatának teljesítményét:

– A Dózsákból álló hat fős csapattal vettünk részt ezúttal a tornán, akiket még nem vezettem mérkőzések során. Három csapat ellen játszottunk, de csakúgy, mint az előző fordulóban, ezúttal sem számoltuk a pontokat. A csapatomban pályára lépő gyerekek koncentráltan, nagyon jól játszottak, bár az első meccsen kissé megilletődöttek voltak. Nyitásaink működtek, de ami hiányérzetem volt az az ellenfelink nyitásai után a labdákat csupán 30-40 százalékban tudtuk megjátszani. Ezen javítanunk kell. Az ellenfeleinket nézve is ezt tapasztaltam, akik hasonló százalékban tudták nyitást fogadva megjátszani a labdákat. A torna során hasznos tapasztalatokkal gyarapodtunk, hiszen voltak, akik hamar elfáradtak és olyanok is, akik viszont túl pörgősek voltak.

Mérkőzések:

DSE Röplabda Akadémia 2 – Balatonalmádi

DSE Röplabda Akadémia 2 – Veszprém Volley

DSE Röplabda Akadémia 2 – Szombathelyi Sportiskola B

DSE Röplabda Akadémia 2 – Dózsa játékosok: Domkos Endre Bájr, Hambuch Hajnal, Jamal Abdul Naser Jamalshsh, Lengyel Noel, Siák-Dér Milán, Szenczi Anna. Edző: Szabó Gábor

Vissza