news-hero
Felnőtt

A cél, hogy legalább szettet nyerjünk!

A röplabda NBI Extraliga negyedik fordulójában a TFSE gárdáját fogadjuk csütörtökön 19.30-kor.

A DKSE NBI Extraligában szereplő csapata ismét hazai pályán bizonyíthat. Abban bízunk, hogy a fiúk ezúttal – tanulva az előző három fordulóban tapasztaltakból – fel fogják tudni venni a versenyt a TFSE csapatával. Az előző három meccsünk sajnos nem sikerült rózsásan, hiszen mindhárom meccset elvesztettük, de most itt a lehetőség a javításra.

Németh Zoltánt kérdeztük arról, hogy milyen tanulságokat lehet levonni az eddigi meccsekből, és milyen céllal vág neki a hazai találkozónak:

– Csapatunknak az eddigiekhez képest jobban össze kell kovácsolódnia, hiszen nem régóta játszunk együtt mindannyian. Ez is okozhatta azokat a hiányosságokat, aminek köszönhető a három vereségünk. Célunk, hogy megtaláljuk saját ritmusunkat és megmutassuk, hogy bármelyik csapat ellen képesek vagyunk szoros meccset játszani. A TFSE ellen elérhető célt tűzök ki magunk elé, az pedig az, hogy elérjük szettenként a húsz pontot, vagy legalább egy szettet megnyerjünk. Egyéni célom, hogy hozzak egy-két pontot érő blokkot, Rengeteget kell még fejlődnünk, főleg hozzáállásban. Ez alatt azt értem, hogy amikor kezd elhúzni az ellenfelünk, akkor ne essünk szét, és tiszta fejjel tudjuk folytatni a meccset.

Vissza