news-hero
Utánpótlás

A DSE lányai nyerték a fordulót!

A dunaújvárosi Gárdonyi Géza Általános Iskolában rendezték az U 13-as lány csapatok 4. fordulójának mérkőzéseit.

Három csapat, a DSE, a Szolnok és a Kaposvár szerepelt a negyedik fordulóban, mely a szövetség döntése alapján dupla forduló volt, azaz minden csapat kétszer játszott egymással.

Lányaink a Szolnok ellen kezdtek, melyen hamar kiderült, hogy két jól felkészített csapat találkozik egymással. Az első játszmát 25-23-ra nyerték lányaink, míg a másodikban 24-26 lett oda. A harmadik egy picit könnyebb volt, melyet 25-20-ra nyertük, így a meccset 2-1-egy hoztuk.

DSE Röplabda Akadémia – Szolnoki SPC 2:1 (25-23, 24-26, 25-20)

A második találkozó a Kaposvár ellen jóval könnyebb volt, melyet 2-0-ra nyertünk

DSE Röplabda Akadémia – RÖAK Kaposvár „C” 2:0 (25-17, 25-17)

Ezt követte a második kör.

Ismét következett a Szolnok, mely nagyon hullámzó játékot hozott. Sima első játszma ide, sima második oda, majd szoros döntő szett ide.

DSE Röplabda Akadémia – Szolnoki SPC 2:1 (25-14, 9-25, 25-23)

A negyedik meccs tét nélküli volt, de ezt is sikerült megnyerni.

DSE Röplabda Akadémia – RÖAK Kaposvár „C” 2:0 (25-9, 25-21)

Gratulálunk a lányoknak, hiszen veretlenül nyerték meg ezt a fordulót.

Johan József vezetőedző: Nagyon örülök, hogy végre minden összejött. Ma is hullámzó volt a teljesítményünk, ami ilyen fiatal játékosoknál normális, de szerencsére mindig jó lett a befejezés. Nagyon örülök, hogy az edzéseken sokat gyakorolt játékelemek sikert hoztak. Jó volt a hangulat, az egység, jól küzdöttek a lányok. Az első sor magabiztos volt, de a második is jól teljesített. Összességében elégedett, büszke vagyok a lányok teljesítményére.

A torna legjobb játékosa Kriski Lili lett.

A csapat tagjai: Peredi Nóra, Herceg Antónia, Csicskovics Léna, Kriski Lili, Somogyi Vivien, Boros Fanni, Bátai-Tóth Alexandra, Kovács Mirella, Jákovics Miranda, Skanda Vanda.

 

Vissza