news-hero
Felnőtt

A DSE Röplabda Akadémia közleménye

Kedves Akadémisták, Kedves Szülők!

Mint arról bizonyára mindenki értesült, Magyarország miniszterelnöke tegnap este – március 13-án – bejelentette, hogy a koronavírus elleni védekezés keretében felállt oktatási munkacsoport első javaslata nyomán hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. Ezt megelőzően, mint azt honlapunkon közzétettük, a Magyar Röplabda Szövetség közleményben elrendelte, minden felnőtt és utánpótlás bajnoki vagy egyéb MRSZ által szervezett mérkőzés, torna további fordulói 2020. április 03-ig felfüggesztésre kerülnek.

A fentiek miatt a DSE Röplabda Akadémia vezetői és edzői rendkívüli értekezletet tartottak, melyen a következő döntések születtek:

  1. A DSE Röplabda Akadémia számára a legfontosabb játékosainak és azok minden családtagjának egészsége. Ebből kifolyólag az edzések felfüggesztésre kerülnek.
  2. A DSE Röplabda Akadémia vezetősége és edző stábja a kormányzati, valamint az MRSZ intézkedéseit maradéktalanul betartja, és erre kéri az akadémistákat és családtagjaikat is.
  3. A közeljövőben a játékosok edzőikkel elektronikus úton, vagy telefonon tartják a kapcsolatot.
  4. A DSE Röplabda Akadémia játékosainak számára edzőik egyéni edzésterveket készítenek, melyeket hamarosan kiküldenek.
  5. A vezetőség és az edzői stáb folyamatos kapcsolatban állnak egymással, hogy amennyiben gyors döntésre lenne szükség, azt azonnal meg tudják hozni.

Kedves Akadémisták, Kedves Családjaik!

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

A DSE Röplabda Akadémia vezetősége és edzői

Tomanóczy Tibor ügyvezető videó üzenete ITT LÁTHATÓ

Vissza