news-hero
Felnőtt

A listavezetőt fogadja a Dunaferr

A röplabda NBI-es bajnokságban a Dunaferr SE együttese ezúttal a csoportot magabiztosan vezető Pénzügyőr együttesét fogadja.

Nagyon nehéz sorozatot tudnak maguk mögött NBI-es röplabdázóink, akik miután a Szolnok csapatát győzték le kétszer egymás után (3-0, 3-1), majd szerdán a Magyar Kupában a Kazincbarcikától vereséget szenvedtek (0-3), most ráadásként a listavezető Pénzügyőr együttesét fogadják. A november 24-én, vasárnap 16.30-kor kezdődő összecsapás ismét nagy csatát vetít előre, az azonban bátran kimondható, hogy annak esélyese a fővárosi gárda. A Jókay Zoltán által irányított Pénzügyőr ugyanis remek sorozatot mondhat magáénak, hiszen az NBI-es csatározások során az eddig lejátszott nyolc meccséből mind a nyolcat megnyerte. Ebből ötöt simán, 3-0-al húzott be, mely mellett háromszor győzedelmeskedett hatalmas csatákban, 3-2 arányban, összesen 21 pontot gyűjtve. Vagyis eddig vagy könnyedén, vagy nehezen, de mindig győztesen hagyta el a pályát. A Dunaferr velük szemben a harmadik helyet foglalja el a tabellán 12 ponttal, amely azt bizonyítja, hogy a fiúk mindent megtettek és meg is tesznek annak érdekében, hogy az alapszakaszt követően ott lehessenek a harmadik, felsőházba jutást jelentő helyen.

A PSE és a Dunaferr az idén egyszer már összecsapott, melyen 3-0-s fővárosi győzelem született úgy, hogy a mieink csak a harmadik, maratoni hosszúságú szettben tudták megnehezíteni Kovács Zoltánék dolgát (32-30). Azt előre megmondani, hogy most várható-e ilyen szoros szett megmondani nem lehet, abban azonban biztosak lehetünk, hogy a Dunaferr és a Pénzügyőr is nagyon készül a vasárnapi bajnokira, vagyis izgalmas találkozót láthatnak majd a meccsre kilátogató szurkolók.

Vissza