news-hero
Felnőtt

A MAFC simán nyerte a hazai meccsét

A fővárosba, a MAFC otthonába látogatott NBI-es csapatunk, mely összecsapáson a hazaiak 3-0 arányban győztek.

A Pénzügyőr elleni hazai mérkőzést követően a MAFC otthonában lépett pályára csapatunk. A meccs esélyesének egyértelműen a hazaiak számítottak, mi azonban arra készültünk, hogy megnehezítsük a pontszerzésüket.

Az első szett elején 9 pontig jól tartottuk magunkat, a folytatásban azonban rákapcsolt a hazai alakulat. Sorra szerezték pontjaikat, így 15-9-nél vezetőedzőnknek ki kellett kérnie az első időkérését. Ezzel azonban nem sikerült megtörnünk a MAFC lendületét, akik a szett hajrájára tíz pontos előnyre tettek szert (19-9). Innen pedig nem okozott számukra gondot az első felvonás lezárása (25-12)

A térfélcserét követően sajnos még addig sem tudtunk lépést tartani a fővárosi csapattal, mint előzőleg, hiszen Katona Ádámék gyorsan megléptek négy ponttal (7-3). Ennél közelebb már nem is értünk a hazaiakhoz, akik a végjáték előtt már 22-13-ra vezettek. Innen pedig könnyedén húzták be a második szettet (25-13).

A harmadik szettben sem tudtunk ellenállást mutatni, mely hamar jelentős hátrányban mutatkozott meg (10-5). A folytatásban sem termett sok babér számunkra, így hátrányunk csak nőtt és nőtt. A végjátékra 12 pontos előnnyel érkeztek a hazaik (22-10), akik innen simán nyerték meg a szettet (25-14), ezzel együtt megérdemelten a meccset is.

MAFC-BME – DKSE 3-0 (25-12, 25-13, 25-14)

Vezették: Sík Barbara és Varga András

MAFC-BME: Katona Ádám Zsolt, Tamási Dávid Marcell, Zeitler Mihály, Balogh Levente, Reyes Rodriguez Luis Enrique, Altunaga Saroza Raico Antonio, Benkő Balázs Bálint (libero), Cserék: Bandi Bernát, Oláh Botond, Sárik-Veress Marcell, Kocsondi Dávid Csaba, Molnár Zsombor Gyula, Szabó Bálint (libero). Vezetőedző: Pápai Péter, másodedző: Szabó Balázs

DKSE: Béres Mátyás, Németh Zoltán, Makó József Gábor, Kisházi Valentin, Juhász Barnabás, Farkas László, Kuti Márk László (libero). Cserék: Cserép Tamás, Vadász Krisztián, Peredi Zoltán, Herceg Kristóf, Papp Tamás Kristóf. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Vissza