news-hero
Utánpótlás

A minik kezdik a döntősorozatot

A DSE Röplabda Akadémia csapatai közül öt korosztály került be az országos döntőbe, vagy csoportjának 1-4. helyosztójába. Közülük a Dolmán Viktor által irányított U13-as csapatunk, vagyis a minik kezdik meg először a szereplésüket. A felkészülésről, a célokról Dolmán Viktor vezetőedző, Álland Tamás, Téglás Péter és Ádám Robinzon Teodor beszélt.

Dolmán Viktor vezetőedző: Az eddigi szezonban a gyermekek bőven felül múlták az év elején kitűzött célokat. A szezon elején szokásosan megrendeztük a Liszi Ferenc Emléktornát, ahol az előkelő negyedik helyen végeztünk. A bajnokság első fordulójában a negyedik helyen végeztünk, itt még nagyon a munka elején jártunk, aztán jött a második forduló (II.hely), majd a bomba siker harmadik forduló volt, ahol a bajnok esélyes Kaposvárral tudtunk partiban lenni, A negyedik és ötödik fordulón szintén bronz érem került a nyakunkba. A hatodik fordulóban  bravúros ezüst éremmel térünk haza. A hetedik és nyolcadik fordulóban a negyedik helyen végeztünk.

A döntőn az “A” jelű csoportba kerültünk a címvédő Kecskemét és a házi gazda Szeged ellen. A csoportmérkőzések egyike sem lesz egyszerű, de a Szeged elleni mérkőzés lesz igazán sors döntő, hiszen aki ott nyer, az ott van az első négyben, ahol már nagyon erős csapatokkal vívhatunk harcot az esetleges érmekért. Persze ne rohanjunk ennyire előre hiszen az, hogy ezzel a fiatal csapattal ott lehetek a döntőben az már győzelem. De ne legyünk áll szentek: mindenki győzni akar.

A döntő helyszíne, menetrendje:

Helyszín: Szeged Gyík Utca 3. József Attila Általános Iskola

2020.05.07.

11:20 DSE Röplabda Akadémia – Kecskmét „A”

12:40 Szegedi RSE – DSE Röplabda Akadémia

 

“A” csoport

Szegedi RSE

DSE Röplabda Akadémia

Kecskemét „A”

 

“B” csoport

Szolnoki SPC

Kaposvári Röplabda Akadémia

Pénzügyőr SE „A”

 

AI – BII Döntőbe jutásért

BI- AII Döntőbe jutásért

AIII- BIII Ötödik helyért.

Sok sikert srácok!

Hajrá DSE!

Vissza