news-hero
Felnőtt

A Pavliuk Vladyslavot tőlünk leigazoló Debrecen lesz a mai ellenfelünk

Nehéz napja lesz ma a DKSE NBI-es együttesének, hiszen nem csak a hosszú úttal, hanem a kiváló játékosokból álló Debrecennel is meg kell küzdenie.

Két forduló után két vereséggel álló csapatunk ezúttal Debrecenbe utazik, hogy a komoly játékoskerettel rendelkező DEAC ellen jó játékkal rukkoljon elő. Fodor Antal együttese az idei kiírás során minkét meccsén 3-2-es végeredményt ért el, de míg a Szegedtől kikapott, a Dágot le tudta győzni. A mai, DKSE elleni Debrecenben 17 órakor kezdődő összecsapásnak is a vendéglátók az esélyesei, de bízunk abban, hogy Tomanóczy Tibor tanítványai megnehezítik majd a tavaly még nálunk játszó, Pavliuk Vladyslavot soraiban tudó DEAC dolgát.

A találkozó előtt a DKSE szélső ütőjével, Béres Mátyással beszélgettünk: A Fehérvár ellen úgy éreztem, hogy jól kezdtünk, de a vége felé már elengedtük egy kicsit. A Kecskemétnél a nyitásfogadásunk nem állt nagyon össze, de nap, mint nap azon dolgozunk, hogy ez is jobb legyen. Most, a DEAC ellen azt várom, hogy a csapat mindent beleadjon és minden labdáért, minden pontért küzdjön meg. Ez a legfontosabb, illetve, hogy az előző meccseken elkövetett hibákat elfelejtsük és minél jobban kivitelezzük a begyakorolt elemeket.

Vissza