news-hero
Felnőtt

A Pénzügyőr SE nyerte a kilencedik Szász Antal emléktornát

A Dunaferr SE Röplabda Szakosztálya négy csapat részvételével rendezte meg fiatal játékosának, edzőjének emléket állítva a Szász Antal emléktornát.

Méltó emléket állítva, immár a kilencedik alkalommal rendezte meg a Dunaferr SE Röplabda Szakosztálya a röplabda első osztály küzdelmei előtt a Szász Antal Emléktornát. A nagyon fiatalon elhunyt játékosra és edzőre az idén is négy csapat emlékezett úgy, hogy közben legkedvesebb játékát, a röplabdát játszották.

Ma a Dunaferr, mint házigazda, a Pénzügyőr, a Szolnok és a Komarno együttesei alkotta négyes játszott egymás ellen körmérkőzéseket, mely arra is lehetőséget adott a szakembereknek, hogy megtudják, a felkészülés derekán melyik együttes éppen hol tart a munkában. A mieink játékát nagy érdeklődéssel vártuk, hiszen bemutatkozott Mészáros Dömötör, a magyar röplabda sport ikonja, valamint a Gebhardt Áron, aki Kazincbarcikai két év után tért haza nevelő egyesületéhez. Ennek ellenére nem az volt Tomanóczy Tibor együttesének elsődleges célja, hogy a kupát itthon tartsa, hanem az, hogy jó mérkőzéseket játszva készüljön a hamarosan induló első osztályú bajnokságra. A torna többször kiélezett, gyakran látványos labdamenetekkel tarkított mérkőzéseket hozott, amely végeredménye az utolsó pillanatig kérdéses volt. A végső összegzésnél végül a Pénzügyőr SE csapata vehette át az első helyért járó serleget.

A szeptember 14-i Szász Antal emléktorna eredményei:

Dunaferr SE – Pénzügyőr SE 0-3

Szolnoki Főiskola RKSI – VK Spartak UJS Komárno 0-3

Szolnoki Főiskola RKSI – Dunaferr SE 0-3

Pénzügyőr SE – VK Spartak UJS Komárno 2-1

VK Spartak UJS Komárno – Dunaferr SE 3-0

Pénzügyőr SE – Szolnoki Főiskola RKSI 3-0

A Szász Antal emléktorna végeredménye:

  1. Pénzügyőr SE
  2. VK Spartak UJS Komárno
  3. Dunaferr SE
  4. Szolnoki Főiskola RKSI

A torna különdíjasai:

Legjobb liberó: Gebhardt Áron (Dunaferr SE)

Legjobb feladó: Magyar Bálint (Pénzügyőr SE)

Legjobb támadó: Fero Ogurcak (VK Spartak UJS Komárno)

Legjobb center: Peter Kasper (VK Spartak UJS Komárno)

A torna legértékesebb játékosa: Kovács Zoltán (Pénzügyőr SE)

A Dunaferr SE legjobb játékosa: Mészáros Dömötör

A legjobb edző: Jókai Zoltán (Pénzügyőr SE)

Dunaferr SE csapata: Mészáros Dömötör, Hatvany Zsolt, Iván Bence, Iván Gergő, Laczi Dominik, Gebhardt Áron (liberó), Tajti Olivér, Tomanóczy Bálint, Majoros Balázs, Balázs Bálint, Kecskeméti Bálint, Sümegi Kristóf (liberó), Tamási Dávid, Quintz Tamás, Ambrus Bence. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor, edző: Szabó Gábor

Vissza