news-hero
Utánpótlás

A Sümeg nyerte a rangadót

Az U21-NB II férfi bajnokság Nyugat `A` csoportjának rangadóján öt szettes mérkőzésen vesztett, de így is első a DSE Röplabda Akadémia csapata!

Amikor az első helyezett játszik a másodikkal, akkor joggal mondhatjuk a meccsre, hogy rangadó. Nos, a DSE Röplabda Akadémia, mivel az első helyen állt a tabellán, a második helyezett Sümeg-Dabronc otthonában lépett pályára. A tét óriási volt, hiszen a mieink előnye csupán kettő pont volt a vendéglátók előtt. Ennek szellemében készültek a fiatalok mindkét oldalon, akik közül ketten, Matyiák Árpád és Sárközi Kálmán tavaly még a DSE mezében szerepeltek, ma viszont már a sümegieket erősítették. Komoly összecsapás kerekedett a rangadón, melyen meg volt a győzelem megszerzésének lehetősége, hiszen 2-1-nél nálunk volt az előny, a végét azonban a Sümeg bírta jobban, így övék lett a meccs két pontja. Ennek ellenére nekünk jól jött a pont, hiszen ezzel továbbra is az első helyen áll a DSE Röplabda Akadémia csapata!

 Sümeg-Dabronc – DSE Röplabda Akadémia 3:2 (27-25, 22-25, 20-25, 25-11, 15-8)

A DSE Röplabda Akadémia csapata: Lombos Gábor, Dulcz Bende Levente, Iván Bence, Kecskeméti Bálint, Majoros Balázs, Iván Gergő, Amdegha Ádám, Tajti Olivér, Laczi Dominik, Tamási Dávid Marcell, Sümegi Kristóf András, Bozóki Bendegúz. Vezetőedző: Bartal Gergely, edzője Kövessy Balázs

Vissza