news-hero
Utánpótlás

A szezon 2 legjobb meccsét játszottuk

Az U17-es fiúcsapatok a középszakaszban Dunaújvárosban játszottak.

A fordulóra a DSE csapatán kívül a Kecskemét és a Szolnok csapatai érkeztek. A dunaújvárosi fiainknak  ismét nehéz dolguk volt. Az alapszakaszban ezzel a két csapattal ki-ki mérkőzést vívtak.

 Eredmények:

DSE – KESI 2:3

DSE – Szolnok 2:3

Az edző, Gelencsér Balázs értékelte a fordulót: Az első mérkőzést a KESI csapatával kezdtük. A mérkőzés előtti taktikát a srácok rendben be is tartották. Nyitásban, védekezésben és támadásban jobbak voltunk a kecskeméti csapatnál. Sikeresen hoztuk is az első két szettet. Azonban a folytatás nem úgy sikerült amit mi szerettünk volna. Sorozatos fegyelmezetlenségekkel és buta hibák miatt az kecseméti cspat egyenlítani tudott. Az ötödik szett meg sajnos olyan mint a kutya vacsorája, vagy sikerül vagy nem. Itt már a pillanatnyi mentális erő és a fizikális „frisseség” ami döntő lehet a végjátékban. Sajnos nem mi jöttünk ki belőle jól.

A következő mérkőzést a Szolnok gárdájával játszottuk. Sajnos hotztuk az előző mérkőzés negatívumait. Az első két szettben megint fegyelmezett, taktikus játékkal hoztuk a szetteket. Azonban újra elkövettük az előző mérkőzés hibáit. Aminek ismét ö szettes mérkőzés lett az ára amiből ismételten nem mi jöttünk ki jól.

Azonban azt el kell mondani, hogy ezen a hétvégén egy küzdeni akarásból jelesre vizsgázott DSE-t láthatott aki kijött szurkolni a csapatnak. Úgy vélem, hogy a szezon két legjobb mérkőzését vívtuk, jobb lenne a szánk íze ha győzelemmel hagyhattuk volna el a játékteret. Bízom benne, hogy a tanulságokat letudjuk vonni és építkezni tudunk a pozitívumokból. A szezonnak még nincs vége.

Csapattagok: Peredi Zoltán, Pász Olivér, Szalai Kristóf, Papp Tamás, Németh Zoltán,Cserép Tamás, Makó József, Badacsonyi Ákos, Mádai Gellért, Csepcsényi Máté, Vadász Krisztián. Lampert Ádám, Fakas Áron

Vissza