news-hero
Utánpótlás

A végletekig izgalmas meccsen a Veszprém győzött

A DSE Röplabda Akadémia U20-as lánycsapata a listavezető Veszprém otthonában kiélezett, szoros csatában szenvedett vereséget.

Veszprém – DSE Röplabda Akadémia 3-0 (27-25, 25-22, 25-23)

A mérkőzést Szabó Gábor vezetőedző értékelte: A középszakasz két veretlen csapata találkozott egymással. A csoport egyik legerősebb csapata ellen játszottunk, akik ellen becsülettel felkészültünk. Ez sajnos a végeredményből nem látszik, de nagyon harcoltunk, nagyot küzdöttünk. Az első szettben 23-18-as vezetésünknél megtorpantunk nyitásfogadási hibák és bátortalan játék miatt, így a végjátékban a hazaik fordítottak. A második és a harmadik szett szinte ugyanúgy alakult, mint az első, hiszen a Veszprém irányított, de sikerült utolérni őket, egyenlítési lehetőségünk is volt, és csak kevésen múlt, hogy nem sikerült szettet nyernünk. A lányok minden dicséretet megérdemelnek, hiszen küzdöttek, harcoltak minden labdáért, minden pontért. A technikai hiányosságokon kell még javítanunk. Ráadásul a Veszprémhez képest fiatal a csapatunk, így a jövő a mienk. Ezen a hétvégén sokat tanultunk, és ilyenből kellene még sokkal több. A meccs végén volt sírás is, de pár jó szót követően mindenki tudott nevetni. Két hét múlva ismét Veszprémbe megyünk, ahol a másik veszprémi csapat ellen játszunk majd.

A DSE Röplabda Akadémia csapata: Kovács Dominika, Kiszl Viktória, Takács Nikolett Éva, Bali Jázmin Laura, Baksa Alexandra, Csizmadia Maja, Kulics Petra, Szalai Lili, Deák Nóra, Schneider Tamara, Bali Lilla Liliána, Kotaszek Rebeka Mirella, Takács Regina Anna, Kriski Lili Míra. Vezetőedző: Szabó Gábor

 

 

Vissza