news-hero
Felnőtt

Ambrus Bence: Nagyon várom a bajnoki rajtot

A fiatalember kiváló adottságokkal rendelkező játékos, aki a tavalyi szezonban a felnőttek között már kapott lehetőséget, de az idei lehet az ugródeszka számára.

Ambrus Bence azok közé a fiataljaink közé tartozik, akik nem csupán saját korosztályukban tartoznak a legjobbak közé, hanem az elmúlt szezonban bemutatkozhatott a felnőttek között is. Megbízható, céltudatos sportoló, aki sokra hivatott. Ezt támasztja alá, hogy úgy érkezett vissza a csapathoz, hogy jó pár kiló izmot pakolt magára.

– Nem hátrányként éltem meg a koronavírus miatti leállást, hiszen megpróbáltam abból magamnak előnyt kovácsolni. Addig, amig távol voltunk egymástól, és így labdázni nem tudtunk, a fizikális felkészülésemre helyeztem a hangsúlyt, hiszen azt egyedül is meg tudtam valósítani. A karantén időszakában azonban voltak napok, amikor otthon is előkerült a labda, hiszen a célom az volt, hogy ne elhagyjam magam, hanem felkészülten, minél jobb fizikai állapotban, megerősödve térjek vissza Dunaújvárosba. Ez annyira sikerült, hogy a társak is észrevették, mennyire megemberesedettem. Ezt egyébként érzem is magamon, hiszen a futásnál, a súlyzós edzéseknél kevésbé fáradok el, mint március előtt. A bajnokságtól a legjobbakat várom, főként a csapatunkat elnézve. Bízom abban, hogy remek szezont zárunk majd. Erre készülünk most, igaz, még az újak nélkül, de ők is hamarosan csatlakoznak hozzánk. Úgy gondolom, hogy az érkezők sokat hozzá fognak tenni a csapat sikereihez, és ahhoz, hogy mind csapatként, mind egyénileg sokat fejlődhessünk.

Vissza