news-hero
Utánpótlás

Aranyos kezdés!

U 13-as lányaink Ajkán kezdték meg a 2021/2022-es szezon küzdelmeit, ahol a Veszprém, az Ajka és a Kalocsa voltak az ellenfelek.

A Kalocsa ellen kezdtek a lányok, és hidegzuhanyként indultak, hiszen az első sor 16-25-re elvesztette az első játszmát. A második sorban két olyan játékosunk szerepelt, akiknek ez volt az első mérkőzésük, azonban nagyon remek teljesítménnyel 25-15-re nyerték a 2. játszmát. A döntő, 3. játszmában már megérkezett az első sor, és 25-12-re nyertek, azaz 2-1 ide.

A következő meccseken már minden rendben volt, érvényesült a papírforma.

Eredmények:

DSE- Veszprém 3-0 (25-16, 25-20, 25-19)

DSE- Ajka 3-0 (25-13, 25-7, 25-12)

Johan József edző értékelése:

Nem tudtam, hogy mire számítsak. Heti 3 edzéssel készültünk szeptember eleje óta. Be kellett építenem az új játékosokat, a kezdőket. Próbáltam megtartani a „régiek” lelkesedését. Az eredmény alapján jó úton járunk. Nagy öröm volt a számomra, hogy a második sor nyerte mind a 3 játszmáját. Ebben a sorban kettő játékosnak ez volt az első mérkőzése. Szintén öröm volt látni, hogy ez első sor az első, elvesztett játszma után felállt, és szépen hozta az összes szettet. Óriási élmény volt látni, hogy az első, vesztett szett után kezdett összeállni a csapat. Megjött a hangulat, szurkoltak egymásnak, befutottak a pályára örülni, komoly hangulatot teremtettek! És még egy élmény: a csapat azt szavazta meg, hogy a legjobb játékos Pádár Lili lett volna (sajnos nem volt ilyen díj). Ő a második sorban játszott, és én is ezt a döntést hoztam volna. Köszönöm a lányoknak ezt a teljesítményt! Azaz ez egy jó kezdés volt, sok előremutató jellel. Nagyon bízom benne, hogy ilyen lesz a folytatás is. Ráadásul legközelebb, november elején itthon leszünk, a Dózsa Iskolában.

Külön köszönet a csapatot elkísérő és itthonról szurkoló szülőknek!

A csapat tagjai: Peredi Nóra (csk), Csicskovics Léna, Palotás Amanda, Herceg Antónia, Jákovics Miranda, Görbe Noémi, Pádár Lili, Skanda Vanda, Boros Fanni.

Gratula Csajok!

Vissza