news-hero
Utánpótlás

Aranyos leányaink!

A DSE Röplabda Akadémia U13-as leány csapata Kaposvárról hozta el az aranyérmet!

 

Igazán szép vasárnapot okoztak azzal számunkra a DSE Röplabda Akadémia U13-askorosztályának leányai, hogy megnyerték a Kaposváron rendezett fordulójukat. Pedig ez nem volt egyszerű feladat, hiszen a Gelencsér Balázs által irányított csapat igen kiélezett meccseket vívott.

A sorozatot a hazaiak ellen kezdték, akiket 3-0 arányban sikerült legyűrniük, majd a PTE-PEAC következett, akiktől 2-1-es vereséget szenvedtek. A folytatásra azonban nagyon összekapták magukat Gecse Jankáék, akik nagyon szoros meccsen győzték le a Kalocsa gárdáját 2-1 arányban. Az utolsó találkozót a Taksony ellen simán hozták a lányok 3-0-ra, így jobb szettaránnyal a Pécset megelőzve az első helyen zártak.

Gelencsér Balázs: A nyitómeccsen lányaim nagyon koncentráltan játszottak. Amit edzéseken gyakoroltunk, azt az esetek többségében meg is valósítottuk. Úgy érzem teljesen megérdemelten győztünk. A második meccsünkön a Pécs megérdemelten nyert. Mintha nem is ugyanaz a csapat játszott volna a pályán, mint a Kaposvár ellen. A Kalocsa ellen nagy csatát vívtunk, melynek végén mi örülhettünk, melyért gratulálok a csapatomnak. A záró ütközetben végre sikerült az edzéseken gyakorolt játékszituációkat megvalósítani a pályán, mely siker egyúttal az aranyérmet jelentette. Gratulálok a csapatomnak!

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – RÖAK Kaposvár B 3-0

DSE Röplabda Akadémia – PTE-PEAC 1-2

DSE Röplabda Akadémia – Kalocsai SE K-B 2-1

DSE Röplabda Akadémia – BTDSE Taksony-A 3-0

A csapat tagjai: Takács Nikolett Éva, Gecse Janka, Peredi Nóra, Tuba Réka, Varga Flóra Eszter, Tóth Emilia Hajnalka, Kotaszek Rebeka Mirella, Herceg Antónia, Belső Boglárka, Bátai Alexandra, Markó Melinda. Vezetőedző: Gelencsér Balázs

 

Vissza