news-hero
Utánpótlás

Aranyos csajok!

A 2. fordulóval folytatódott az U13-as leány csapatunk számára az OMB II. osztály bajnokságának sorozta, melyet Dunaújvárosban, a Dózsa György Általános Iskolában rendeztek meg.

Ebben a fordulóban a Tatabánya, a Kaposvár és a Bonyhád csapatával találkoztak a lányaink.

Az első mérkőzésen a Bonyháddal kezdtünk, és most már mondhatjuk, hogy szokás szerint az öltözőben maradt csapatunk. Rettenetesen sok hibával játszottak a lányok, de így is sikerült nyerni az első játszmát (25-18). A második sor magabiztosan javított, 25-7, majd a harmadik játszmára „megérkezett” az első sor is, (25-11) azaz 3-0 ide.

A második mérkőzésen a Kaposvár következett. Itt már rendben volt a csapat, ismét 3-0 lett az eredmény.

A harmadik mérkőzés a Tatabánya ellen már nem okozott gondot (igaz a második sor „dolgozott” egy kicsit), itt is 3-0 lett az eredmény.

  1. mérkőzés: Bonyhád- DSE (18-25, 7-25, 11-25) 0-3
  2. mérkőzés: DSE- Kaposvár (25-10, 25-12, 25-19) 3-0
  3. mérkőzés: Tatabánya- DSE (15-25, 22-25, 8-25) 0-3

Ezt a fordulót szettveszteség nélkül zárták a lányok.

Johan József edző értékelése: Rettenetesen boldog vagyok, hogy láthattam azt, amit edzésen gyakoroltunk. Nagyon stabilak voltunk a nyitásfogadásban, a mezőny munkában. Jól működött a nyitásunk, ami ebben a korosztályban fél siker. Ismét jó volt a csapat összhangja, aranyosan drukkoltak egymásnak az első pillanattól. Ez volt az a verseny, amikor nem izgultam. Éreztem, hogy a CSAPATOM tudása elég az első helyre! Nagyon örültem annak, hogy a második sor is nagyon stabilan, megbízhatóan játszott. Remélem, hogy marad ez a tendencia a következő fordulóban is.

A torna legjobb játékosa: Csicskovics Léna lett.

A csapat játékosai: Peredi Nóra (csk), Csicskovics Léna, Boros Fanni, Herceg Antónia, Palotás Amanda, Skanda Vanda Szamanta, Jákovics Miranda, Grabecz Vivien és Görbe Noémi voltak.

Remek teljesítmény volt, köszönjük!

Vissza