news-hero
Utánpótlás

Az év férfi csapata: a DKSE U19 röplabda csapata

A Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu február 1-jén indította útjára Az év embere,  Az év sportolója és a Az év edzője közönségszavazását.
A jelöltek a saját területükön kimagasló eredményt értek el, kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az elmúlt esztendőben. Célunk az volt, hogy olvasóink segítségével díjazzuk és elismerjük nem mindennapi munkásságukat.

Nyikos Veronika Fotó. DH-archív

Olvasóink két héten keresztül voksolhattak Dunaújváros és térsége kiválóságaira. Döntésük alapján az alábbi végeredmény született:

Az év embere 2022 közönségdíjat Pribil Sándor – a Vérlovagok egyik alapítója, a dunaújvárosi hajléktalanellátás vezetője, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány elnöke veheti át.

Kovács-Seres Hunor
Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az év sportolója 2022 közönségszavazáson négy kategóriában várták a szavazatokat a jelöltek. A legjobb női sportolónak járó díjat Nyikos Veronika birkózónak ítélték oda olvasóink. A legjobb férfi sportolónak járó díjat Kovács-Seres Hunor úszó veheti át. A legjobb női csapat a DAC kézilabda csapata lett. A legjobb férficsapatnak a DKSE U19 röplabda csapatát választották a voksolók. Az év edzője 2022-ben Kiss Károly kiváló birkózó edző lett.

A győzteseknek gratulálunk, a közönségszavazásra felkért valamennyi jelöltnek pedig köszönjük a részvételt, és ebben az évben is kívánunk valamennyiüknek további sikereket!
A díjakat egy ünnepség keretében nyújtjuk át a díjazottaknak, várhatóan február második felében. Ennek pontos helyéről és dátumáról értesítjük az érintetteket.

cikk forrása: https://www.duol.hu/helyi-kozelet/2023/02/olvasoink-dontottek-ok-nyertek-az-ev-embere-az-ev-sportoloja-es-az-ev-edzoje-elismereseket?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=duol&fbclid=IwAR1RAWPa7MGoAuHABrxg1Mcr6dGaAbxQ7Acbo3RRTnRU4jP7_pou0YFuoOk

Vissza