news-hero
Utánpótlás

Az idén két korosztályban is bajnok szeretne lenni

Dulcz Bende az U21-es csapatunk egyik legjobbja volt az eltelt időszakban, aki a felnőtt együttesünkben is egyre több lehetőséghez jut. Őt kértük egy rövid értékelésre.

– Hogyan értékeled az eddig eltelt időszakot csapat, illetve egyén szempontjából?

– A nyári felkészülés után újult erővel kezdtünk neki a szezonnak, főleg fiatalokból áll a csapat, pár tapasztaltabb felnőttel kiegészülve, légisósok nélkül. A eddigi szezon alatt nem mindig sikerült felvenni a versenyt a többi csapattal szemben, de így is sokszor sikerült tisztességesen helytállni. Azon dolgozunk ,hogy a csapat minél versenyképesebb legyen és a jövőben nagyobb sikereket is elérhessünk! Magam részéről mindent megteszek ennek elérésére.

– Sikerült-e fejlődnöd valamiben? Ha igen, akkor miben?

-Az elmúlt időszakban a posztjaimon ahol játszottam, (feladó és szélütő )úgy érzem folyamatosan fejlődök, minél több játéklehetőséget kapok, annál jobban.

– Mennyire sikerült teljesítened azt, amit magadtól vártál?

-Igazából soha nem vagyok magammal elégedett, mindig van hová fejlődni. Voltak céljaim, nagyjukat sikerült teljesíteni, de van ami még várat magára.

– Az elmúlt időszakhoz képest miben változott a csapat?

-Idén légiósok nélkül kezdtük meg a szezont, így a csapatban több fiatal is kaphatott meghatározó szerepet. A fejlődésünk szempontjából ez rendkívül hasznos, a magasabb szintű meccseken tudunk ugyanis a legtöbbet fejlődni.

– Melyik mérkőzésre emlékszel vissza a legszívesebben? Miért?

-Utánpótlás szintjén a Székesfehérvár elleni U21-es mérkőzésre emlékszek vissza a legszívesebben, ott a csapat összes tagja felszabadultan és lelkesen játszott. A felnőtt csapat meccsei közül a Kecskemét elleni idegenbeli mérkőzésre emlékszek vissza szívesen, ott játszottam a legtöbbet, próbáltam a legjobbamat nyújtani.

– Melyik mérkőzésre emlékszel vissza a legkevésbé szívesen? Miért?

-A kaposvári U21-es mérkőzésre, ahol sajnos nem kaptam játéklehetőséget és 3:0-ás vereséget szenvedtünk. Akkor úgy éreztem tudtam volna segíteni a csapatnak.

– Mit vársz a bajnokság folytatásától egyéni és csapatszinten?

-Remélem, minél több játéklehetőséget kapok, ahogy eddig is, próbálok mindent megtenni a csapatért. Utánpótlásban szeretnék U21-es bajnoki címet védeni és az U19-es bajnokságot is szeretném megnyerni. A felnőtt csapattal pedig az a célom ,hogy mérkőzést nyerjünk a szezon hátralevő részében.

 

Vissza