news-hero
Utánpótlás

Az Országos Mini kupán szerepelt U 13-as lány csapatunk.

Rekord létszámú, összesen 75 csapat nevezett ebben a korosztályban. A kiemelt kategóriában 20, az alap kategóriában 55 csapat versengett, melyekből lányaink az alap kategóriában szerepeltek.

Sajnos csapatkapitányunk, Simon Réka megsérült a héten, így nem jó előjelekkel érkeztünk a kupára. Szombaton a Bőrfestő utcában, Újpesten kezdtünk, ahová sajnos az utolsó pillanatban értünk oda, így a Miskolctól 2-1-re kikaptunk. A KRA csapatát 2-1-re legyőztük, így lettünk csoport másodikak. A keresztjátékban – mint kiderült, a későbbi győztes – DVTK következett, akik ellen derekasan küzdöttünk, d végül 2-0-ra vesztettünk.

Másnap a Folyondár utcában folytattuk a versenyt. Itt egy újabb csoportbeosztás következett. Az MTK csapatát 2-0-ra, a Delta 2 csapatát 2-1-re győztük le. Ezzel az eredménnyel a 13.-16. helyért folytattuk, de sajnos ebéd előtt, és kevés pihenő idővel, így találkoztunk a BVSC csapatával, akiktől 2-0-s vereséget szenvedtünk.

Ráadásul az utolsó meccs előtt Tomanóczy Eszter is megsérült, és nem tudta folytatni a játékot. Ennek eredményeként az utolsó meccsen 2-0-ás vereséget szenvedtünk a VSD 2-es csapatától, ezzel a 16. helyen végeztünk. A csapat hangulata, a hozzáállása megfelelő volt az egész tornán. A tartalékos felállás, a folyamatos sérülések ellenére a lányok nagyon jól teljesítettek. A sok első éves játékos is felnőtt a feladatokhoz. Azaz a nagyon hosszú, fárasztó hétvégét kiválóan zárták a lányok, akikre büszkék lehetünk.

Vissza