news-hero
Utánpótlás

Bajnokcsapat!

A bajnoki fináléban a DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata magabiztos játékkal győzte le a Kaposvár gárdáját!

Hatalmas izgalom előzte meg a mai, Kaposvár elleni finálét, melyet Kecskeméten játszottak fiataljaink. Az U17-es csapatunk már a döntő mérkőzésének első szettjében jelezte ellenfelének, hogy itt ma ki akarja jobban a bajnoki címet. Fantasztikus küzdeni tudással álltak bele a játékba, melynek meg is lett az eredménye, hiszen az első felvonást hét pontos előnnyel nyerték meg Tóth Kristófék (25:18). A magabiztos kezdés még nagyobb önbizalmat adott a mieinknek, akik a játék során a játék minden elemében felülmúlták ellenfelüket. Ez a szett végeredményében tisztán látszott, hiszen azt 25:14-re hozták a srácok. A kétszettes előny és a lélektani előny birtokában lévő Tomanóczy csapat nagyon vigyázott rá, hogy semmiféle fordulat ne következzen be. Mindezt úgy tették fiaink, hogy közben a szettet kézben tartották, szebbnél szebb pontokat szereztek, így ennek a felvonásnak a vége örömjátékká vált (25:20).

A DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata ezzel a győzelemmel bebizonyította, hogy méltó, megérdemelt helyre került a bajnoki aranyérem, és az azzal járó trófea.

Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Buzek László U17 OSB I. osztály, döntő

Pénteki eredmények

RÖAK Kaposvár – DSE Röplabda Akadémia 3:2

DSE Röplabda Akadémia – Dág KSE 3:0

Szombati program:

DSE Röplabda Akadémia – Vegyész RC Kazincbarcika (keresztjáték) 3:0

KESI – DSE Röplabda Akadémia (elődöntő) 1:3

Vasárnap bajnoki döntő:

RÖAK Kaposvár – DSE Röplabda Akadémia 0:3

Tomanóczy Tibor vezetőedző: Hogy, mi jár a fejemben? Amit az utóbbi  egy évben át kellett élnem (élnünk), azt senkinek nem kívánom! Az utóbbi három napban megjártuk a poklot, de a mennybe értünk! Gratulálok a DSE Röplabda Akadémia U17 csapatának, akik aranyérmet szereztek Kecskeméten a korosztályos döntőben! Nagyon büszke vagyok a srácokra!

A DSE Röplabda Akadémia U17-es bajnokcsapata:

Peredi Zoltán, Pász Olivér, Gőczi Dániel, Tóth Kristóf, Vida Péter Tamás, Makó József Gábor, Szalai Kristóf József, Pintér Barnabás, Béres Mátyás, Kuti Márk László, Tömöri László.

Vezetőedző: Tomanóczy Tibor. Másodedző, statisztikus: Kövessy Balázs. Gyúró: Malácsik Jenő

 

Vissza