news-hero
Utánpótlás

Berúgta a bajnokság ajtaját a Dolmán legénység!

Október 22-én rajtolt el az U13-as Dunszt Ferenc Országos Mini bajnokság. A Dunaújvárosi fiúk a legmagasabb első osztályban pallérozódnak.

A fiúk elég komoly belekezdtek a pontgyártásba, hiszen két fordulót követően csupán egy szoros 3-2-es vereségük volt a bajnokesélyes Kecskemét ellen. A többi mérkőzésüket szettveszteség nélkül abszolválták. Ezzel a kiváló teljesítménnyel a fiúk az előkelő második helyen vannak a bajnokság tabelláján. A felkészülésről és a bajnoki rajtról kérdeztük az edzőjüket.

Dolmán Viktor vezetőedző: Jelenleg elégedett vagyok a fiúkkal. A paradigma váltás kifizetődött, a gyerekek 11 szettet nyertek és csupán harmat vesztettünk. Látni kell, hogy az eredmény az elmúlt két szezon gyümölcse, hiszen a fiúk már második szezonjukat kezdték meg a mini első osztályban.

A csapat tagjai utolsó évesek, nekik most kell bizonyítani, hogy a sok munka meghozza a gyümölcsét. A taktikán és a felálláson is teljesen változtattunk kellett a tavalyihoz képest. Úgy gondolom, hogy az alázatos munka, amit napról napra végzünk helyt fog követelni nekünk a legjobbak között. Az alapszakasz első négy fordulója csak erőfelmérő, kóstolgatják egymást a csapatok. Az igazán nagy harc a középszakaszban lesz. A nyolc forduló alatt minden csapattal játszunk két alkalommal is. Célunk nem is lehet más, mint az országos döntő, és ott a két nap alatt a tudásunk legjavát adni.

Eredmények:

2023.10.22.

Dse -Kecskemét 2:3

Dse – Dág 3:0

2023.11.05.

Dse – Szolnok 3:0

Dse – Vrck 3:0

 

Vissza