news-hero
Utánpótlás

Bezárta kapuját táborunk

Nyolc héten át tartott, rengeteg gyermeket fogadott, és minden egyes napja vidáman telt a DSE Röplabda Akadémia nyári táborának.

Az utolsó napjához érkezett a DSE Röplabda Akadémia nyári tábora, mely a mai nappal egy évre bezárta kapuját.

Az, hogy sikeres volt ez a negyven nap nem kérdés, hiszen minden gyermek, legyen az olyan, aki most találkozott először a röplabdával, vagy már a haladók közé tartozik, egytől egyig nagyszerűen érezte magát. Ennek bizonyítéka, hogy többen voltak olyanok, akik több turnust is velünk töltöttek.

A siker azonban közös!

Közös a szülőkkel, a Rudassal, az edzőkkel.

Ezért köszönet a családoknak, hogy ránk bízták gyermekeiket. Bízunk abban, hogy közülük többen megszerették sportágunkat, és a jövőben akár akadémistákká, szurkolóinkká válnak.

Köszönet a házigazdának, a Rudasnak, és természetesen Szemenyei István igazgató úrnak, hogy megadta számunkra a lehetőséget, hogy az intézmény legyen a bázisunk. Köszönjük, hogy vendégül láttak bennünket, és reméljük, minden évben szívesen látnak majd bennünket.

A köszönet azonban azoknak is jár, akik minden nap szeretettel, felkészülten foglalkoztatták a gyermeket, akik a programokat szervezték, lebonyolították. Köszönet a DSE Röplabda Akadémia edzőinek!

Ami pedig még ide tartozik, hiszen pandémiás időszakot élünk, minden a legnagyobb rendben történt, hiszen még a gyanúja sem merült fel annak, hogy bármi féle probléma történt volna.

Összességében rend, tisztaság, öröm, élmények, barátok, a játék szeretete jellemezte a DSE Röplabda Akadémia nyári táborát, mely az idénre bezárta kapuját, jövőre azonban újra nyitja.

A vakáció hátralévő idejére mindenkinek remek kikapcsolódást kívánunk!

Viszlát jövőre!

Vissza