news-hero
Felnőtt

Boa Szabolcs: Gyorsan befogadtak a csapatba

Boa Szabolcs Szolnokról érkezett Dunaújvárosba, hogy a felnőtt csapat játékosaként, és a Dunaújvárosi Egyetem hallgatójaként is bizonyítson.

Boa Szabolcs nagyszerű röplabda iskolából, Szolnokról érkezett hozzánk. A fiatalembert jól ismerjük, hiszen ellenfélként igen sok borsot tört az orrunk alá, pontosabban sok pontot szerzett ellenünk. Az idei szezonban azonban a szolnoki mezt dunaújvárosira cserélte, így reményeink szerint ponterős játékával nekünk fog sok örömet szerezni.

– Ideérkezésem nem bonyolult, hiszen a csonka bajnokság után megkeresett a Dunaújváros, én pedig igent mondtam. Ehhez társult, hogy itt, az egyetemen műszaki menedzseri szakon fogok tanulni, mely döntésemet megerősítette. A csapattagok közül sokkal jó volt már a kapcsolatom, hiszen a korosztályos válogatottban együtt játszottunk, míg a többiek ellen sok meccset játszottam, így a beilleszkedéssel nem volt problémám. Nyugodtan kimondhatom, hogy barátok közé érkeztem. Ez pedig hozzájárult ahhoz, hogy az edzésmunkába könnyen be tudjak állni. A fiúk természetesen nem ugrattak azért, mert az előző években több pontot szereztem ellenük, hiszen a pályát, az edzést és a civil életet ketté kell tudni választani. Tudomásul kell venni, hogyha egy csapatban mérkőzést játsszunk, akkor az a feladatunk, hogy minél több pontot szerezzünk. És ha tavaly még ellenfél voltam is, ezzel most nem kell foglalkozni. Az Extraligához nagy motivációval állok hozzá. Ehhez hozzájárul, hogy nagyon jó keretünk lesz. Úgy gondolom, hogy a mezőny kiegyenlített lesz, ami azt hozza magával, hogy izgalmas meccseket fogunk majd játszani. Nagyon várom a bajnoki rajtot.

Vissza