news-hero
Utánpótlás

Bravó, srácok!

Mivel csoportja második helyén végzett a DSE Röplabda Akadémia U19 2-es csapata, így hatalmas meglepetésre bejutott az ifjúságiak döntőjébe!

A szezon elején biztosan senki nem merte volna megjósolni, hogy a Bartal Gergely és Kovács Zsolt által irányított U19 2-es csapatunk fantasztikus szezon után ott lesz az Országos Ifjúsági döntőjében. Pedig ez most már nem álom, hanem valóság. Mindez a tegnapi játéknap után vált valóra azzal, hogy a DSE Röplabda Akadémia fiataljai csoportjukban a Kecskemét mögött a második helyen végeztek. Az öröm természetesen nagy a mieink háza tályán, de azt a vezetőedző, Bartal Gergely is tudja, hogy ettől az eredménytől nem szabad senkinek sem elrugaszkodnia a földtől, hiszen fiataljainknak még bőven van hová fejlődniük.

Bartal Gergely: Nagyon boldog vagyok, hiszen a tegnapi napon a csoport második helyével sikerült a nagyobb részt U17-es korosztályú játékosokból álló DSE Röplabda Akadémia 2-es csapatának az U19-es, vagyis idősebb korosztály országos döntőjébe kvalifikálnia magát. Ez nagyon szép eredmény a srácoktól. Tegnap a Kecskemét a hazai pálya előnyét élvezve majdnem a legerősebb keretével állt ki ellenünk. A vendéglátók ellen sajnos csak az első szettben tudtunk érdemleges játékot produkálni, utána viszont megálltunk, illetve ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül, hogy játékosaink közül voltak, akik nem kapták el a mai napon a fonalat. Remélem, ők fejben mihamarabb összeszedik magukat és a valós tudásuk alapján fognak a továbbiakban szerepelni. A második mérkőzésen magabiztosan kezdtünk, majd több ki nem kényszerített hibát vétettünk, amellyel meccsben tartottuk a Nyíregyházát, de így sem forgott veszélyben a győzelmünk. Jövőhéten a serdülő bajnokság elődöntőjének második fordulójában Kazincbarcikán szerepelünk.

Vissza