news-hero
Utánpótlás

Bravó U15-ösök!

A DSE Röplabda Akadémia U15-ös fiú csapata két győzelemmel és egy vereséggel zárta a hétvégét az OGYB második fordulójában.

Kaposvár adott otthont a hétvégén az U15-ös OGYB fordulónak. A DSE Röplabda Akadémia fiataljai első meccsüket a DÁG ellen vívták, melyen 2-1-es vereséget szenvedtek. A második meccsre sikerült ebből felállniuk, és a Sümeget nagy csatában 3-0 arányban legyőzniük. Ez a siker lendületet adott a fiúknak a harmadik meccshez, melyet a Kaposvárral vívtak, hiszen azt hatalmas csatában 2-1 arányban húzták be. Összességében pozitív mérleggel zárták a hétvégét, melyhez gratulálunk!

Kövessy Balázs: Ahogy az első fordulóban is emlegettük, rengeteg fejlődés kellett a második körre, ehhez pedig az elmúlt két hétben nagyon sok technikai hibát kellet kijavítanunk. Az első mérkőzésen, melyek számunkra mindig nehezen indulnak, melyhez most hozzájárult a hosszú út is, álmosan kezdtünk. Így a Dág KSE csapatától sajnos 2:1 arányban kikaptunk. Aztán egyből jött a második megméretetés, ahol a Sümeg-Dabronc csapatával mérkőztünk meg. Itt már sokkal pontosabban és bátrabban játszott a csapat, ami az eredményen is meg látszott, mivel magabiztos, 3:0-ás győzelemmel tudtuk folytatni a tornát. Ezt követően egy hosszabb pihenő után jöhetett a nap ragadója, mely talán a forduló egyik legszínvonalasabb mérkőzését hozta a házigazdák ellen. Itt hoztuk a nap topp formáját. Magabiztos csapatot láthattunk a pályán, akik 2:1 arányban nyertek az utolsó meccset. Büszke vagyok a gyerekekre, mert az első fordulóhoz képest mindenki fejlődött egyénileg, ez pedig a csapategységben is meglátszódott. Igaz, a Dág most is borsot tört az orrunk alá, de még mindig van egy forduló, ahol bármi lehetséges. Célunk a csoport győzelem az alap szakaszban. Akiket az egész napos teljesítmény alapján szeretnék külön kiemelni: Kulik Noel Gábor és Béres Mátyás. De az egész csapatnak is jár a dicséret. Gratulálok mindenkinek!

 

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – DÁG KSE 1-2 (19-25, 25-14, 19-25)

Sümeg-Dabronc – DSE Röplabda Akadémia 0-3 (23-25, 20-25, 19-25)

DSE Röplabda Akadémia – RÖAK Kaposvár Sárga 2-1 (26-24, 25-22, 23-25)

 

A DSE Röplabda Akadémia csapata: Kuti Márk László, Szilágyi András, Pankler Kolin Olivér, Téglás Csaba, Kulik Noel Gábor, Makó József Gábor, Almási Roland, Béres Mátyás, Peredi Zoltán, Pász Olivér. Vezetőedző: Kövessy Balázs, edző Kovács Zsolt

 

Vissza