news-hero
Utánpótlás

Bronzérem Kaposvárról

Kaposváron rendezték az Országos lány mini bajnokság 4. fordulóját, melyen a DSE Röplabda Akadémia U13-as lány csapata bronzérmet szerzett.

U13-as lányaink ezúttal Kaposváron léptek pályára a ZTE, az Emericus, a Kalocsa, majd a Kaposvár ellen. A sort egy könnyed csoport meccsel kezdték a ZTE csapata ellen (3-0), viszont a második mérkőzésen sajnos 2-1-es vereség következett a budapesti Emericus csapata ellen. Azon a találkozón bár 1-0-ra mi vezettünk, egyenlített az ellenfél, ezért a döntő játszma következett, amit sajnos 23-20-as vezetésről 25-23-ra elvesztettünk. Így csoport másodikak lettünk. A keresztjátékban a már mumusunknak számító Kalocsa következett, akikkel már harmadszor kerültünk szembe, de még nem tudtunk nyerni ellenük. Sajnos most sem, hiszen 2-1 lett a vége, oda. Következett a Kaposvár elleni bronz mérkőzés, amelyen szépen játszottak lányaink, és magabiztosan, 2-0-ra hozták le a meccset.

A torna legjobb játékosa Simon Réka lett.

Johan József vezetőedző: Elégedett voltam a játékkal. Tovább stabilizálódott a mezőnymunkánk. Sajnos az előzőekhez képest egy kicsit több volt a nyitás rontás, valamint a ki nem kényszerített hibák száma. A támadások befejezésében kell fejlődnünk, valamint abban, hogy hátrányban továbbra is nehezen tudunk játszani.

A csapat névsora: Simon Réka, Tomanóczy Eszter, Pász Rebeka, Váradi Arabella, Csizmadia Maja, Gurits Anna, Tóth Hajnalka, Takács Nikolett, Pajor Alexa, Kotaszek Rebeka.

 

Vissza