news-hero
Utánpótlás

Bronzérmesek az U17-es fiúk!

Az elmúlt hosszú hétvégén az U17-es Buzek László Országos Döntő volt 2021.05.21-23 között Kecskeméten.
A csoport sorsolásban  a Kecskemét és Kaposvár csapatait kaptuk. Az első nap reggel 10:00 órától a nyitómérkőzést játszottuk a Kecskemét ellen.
Nagyon magas hőfokon 3:2 eredménnyel – ugyan nem ide -, de megrángattuk az oroszlán bajszát.
KESI – DSE Röplabda Akadémia 3:2
13 órakor jött utána a nagy rivális Kaposvár, ahol szoros csatában kaptunk ki 3:0-ra.
Kaposvár – DSE Röplabda Akadémia 3:0
Másnap csoport 3. helyezettként a B csoport 2. helyezettjével, a dági egyesülettel játszottunk az 1-4-be jutásért. Hullámzó de még is stabil játékkal 3:1 arányban nyertünk.
DSE Röplabda Akadémia – Dág 3:1
A nyert mérkőzés után visszakaptuk saját csoportunk 1. helyezettjét Kecskemétet! Mindkét csapat nagyon szépen felkészült a másikból, de az alkatilag jóval jobb adottságokkal jeleskedő Kecskemét 3:1 arányban a döntőbe menetelt.
KESI – DSE Röplabda Akadémia 3:1
Csapatunk ez a vereség után sem hajtotta le a fejét, hiszen másnap a nagy rivális Kaposvárral újra össze kerültünk a bronzért, immáron a szezon 4. mérkőzésében. Annyi különbséggel ez már éremért ment! A meccsen 2:0-ás hátrányból nagyon hevült és agresszív játékban 3:2 végül a DSE diadalmaskodott, ezzel megnyerve a bronzérmet!
Szűcs Ákos edző: Sokat dolgoztunk, az alapszakasz 10. helyéről jöttünk fel erre a csodás helyre. Minden kollégám és a környezetemben szereplő emberek segítettek a csapat felkészülésében! Köszönöm az évet első sorban a csapatnak és mindenkinek, aki ebben részt vett. Mindenki ezt az eredményt nyugodtan érezze a magáénak, mert ezért megdolgozott!
Vissza