news-hero
Utánpótlás

Cél a bajnoki arany!

A DSE Röplabda Akadémia U19 2. osztályában szereplő csapata nagyszerű teljesítménnyel nyerte meg a Gárdonyi Géza Görög Katolikus Általános Iskolában megrendezett 2. fordulót. A bajnokság alatt a döntőig csupán 2 szettet vesztettünk, azt is kisebb figyelmetlenségek miatt. Ami azonban hatalmas fegyvertény, hogy ezt a serdülő U17-es csapatunkkal értük el. Az idei kiírásban az U19 2 osztályban ezzel a teljesítménnyel hivatalosan az I. helyezést érte el az U17es serdülő csapatunk.

A hétvégi forduló sem volt egyszerű, hiszen már 7 mérkőzés volt mögöttünk, amiből 4-et nyertünk meg, köztük a Dág és a Szolnok ellen, amit extraként tudhatunk magunk mögött! 2021.05.02 napján itthon először a Kesi B-vel játszottunk, akik a Dág és a Kaposvár csapatával 3:2-es küzdelemben maradtak alul, ugyan úgy, mint ellenünk is, így kisebb-nagyobb problémákkal, de meghoztuk az első kötelező mérkőzést. A második meccsen a DEAC csapata ellen játszottunk, ami a kötelező győzelmek közé volt sorolva. A nyert mérkőzéseket firtatni nem kell, hiszen most is 3:0 arányban meghozva az U19 2. osztály győztes Serdülő U17-es csapatunk a saját korosztályában bejutott a magyar nemzet 6 legjobb csapata közé. Következő héten még 2 mérkőzésünk van vissza a döntőbe jutástól, a Pénzügyőr és a Szeged csapata ellen, amit szeretnénk meghozni.

Szűcs Ákos edző: Nagyos sok munka van mögöttünk. Még ha nem is játszottunk jól a bajnokságban, annak örülök, hogy van bennünk tartás! A tabellát nézve mivel már mindenki szinte megvert mindenkit, így az országban akár egy bajnoki arany is megcélozható! Erős jellemmel rendelkező játékosok vannak a csapatban, és ha az egyéniségeket a döntőre egységgé tudjuk kovácsolni, a cél elérhető. A munkába vetett hitünk soha nem fogy el! Hajrá újváros, hajrá DSE!

U19 névsor: Kuti Márk, Herceg Kristóf, Vicsik Szabolcs, Kulik Noel, Dulcz Bende, Vörös Levente, Vida Péter, Tömöri László, Béres Mátyás, Gőczi Dániel

U17 névsor: Kuti Márk, Herceg Kristóf, Vicsik Szabolcs, Kulik Noel, Tóth Kristóf, Szilágyi András, Winter László Zétény, Vörös Levente, Vida Péter, Tömöri László, Béres Mátyás, Gőczi Dániel

Vissza