news-hero
Utánpótlás

Csoport másodikként zártunk

A DSE Röplabda Akadémia U19-es csapata Budapesten nagyszerű teljesítménnyel a második helyen végzett.


Három mérkőzést játszott a vasárnapi fordulóban a DSE Röplabda Akadémia U19-es csapata, melyből kettőt megnyert, és egyet elvesztett. Az első meccsen a Pénzügyőrt múlták felül fiaink 2-1 arányban, majd a Kecskemétet verték 3-0-ra. Az utolsó összecsapáson azonban a Kaposvár dominált, és győzött 2-1-re. Összességében ez azt jelentette, hogy a mieink a második helyen zárták a kört.

Bartal Gergely vezetőedző: Az első játék első szettjében nagyon sok ki nem kényszerített hibát vétettünk, így azt elveszítettük. A másodikban pont a fordítottja történt, mi kevesebb hibával játszottunk, így egyenlítettünk. A harmadik szettben kiegyenlített játék volt, viszont a végén mi koncentráltunk jobban. A második mérkőzésre javult a teljesítményünk és sokkal kevesebb hibával játszottunk. A taktikát 90%-ban teljesítette a csapat, viszont, amikor nem, akkor volt szorosabb a mérkőzés. Az utolsó meccsre mind fizikailag, mind fejben elfáradtunk. Hosszú nap volt, a játékosok, amit tudtak megtettek, sok cserélhetési lehetőség nem volt, így két győzelemmel és egy vereséggel zártunk. Örülök a győzelmeknek, és gratulálok a srácoknak!

Eredmények:
DSE Röplabda Akadémia – Pénzügyőr SE 2-1 (16-25, 25-18, 27-25)
DSE Röplabda Akadémia – Kecskeméti RC 3-0 (25-15, 26-24, 25-17)
DSE Röplabda Akadémia – RÖAK Kaposvár-FINO 1-2 (20-25, 15-25, 18-25)


DSE Röplabda Akadémia: Ambrus Bence, Tamási Dávid Marcell, Kecskeméti Bálint Olivér, Winter László Zétény, Tajti Olivér, Juhász Barnabás, Lakatos Leonárd, Sümegi Kristóf András. Vezetőedző: Bartal Gergely

Vissza