news-hero
Utánpótlás

Csoportgyőzelem Székesfehérváron!

A DSE Röplabda Akadémia U17 1-es csapata Székesfehérváron remek játékokkal győzte le csoportbeli riválisait.

A DSE Röplabda Akadémia U17-1-es csapatára ezúttal két összecsapás várt, mégpedig a hazai pálya előnyét élvező Felsővárosi Fésüs RAF, valamint a RÖAK Kaposvár együttesei ellen. A Bartal Gergely és Kövessy Balázs által irányított fiatalok a Fésüs ellen kezdték a napot, mégpedig nagyszerűen. A mieink az első pillanattól kezdve irányították a találkozót, melyet összesen 49 perc alatt le is zártak, méghozzá 3-0-al! A rövid pihenő, de inkább ellenfélcsere után sem álltak le Majoros Balázsék, akik ekkor már a RÖAK Kaposvár ellen léptek pályára. Ezen a találkozón is bebizonyították a fiaink tehetségüket, hiszen nagyszerű összpontosítással, kevesebb, mint egy óra alatt győzték le 3-0 arányban ellenfelüket. A DSE Röplabda Akadémia U17-1-es csapata összesítésben két győzelemmel, csoportgyőztesként zárta a játéknapot.

Bartal Gergely vezetőedző: A mai napon fiataljaink nagyon elemükben voltak, amelyet két nagyon magabiztosan nyert mérkőzéssel pecsételtek meg. Mindkét mérkőzésen láttam pozitívumot, de a fiatalságunknak köszönhetően néha elvitt minket a hév, és ekkor jöttek a hibák, amelyek mindkét mérkőzésen a harmadik szettben látszódott rajtunk leginkább. Túlságosan megnyugodtunk az első két szett megnyerése után, így meg kell tanulnunk, hogy két magabiztos szett után nem szabad ennyire könnyelműen felmenni a harmadik szettre. A pozitívumok, hogy gyors és dinamikus támadásokat tudtunk szervezni, eredményesen, illetve jól működtek a blokkjaink, szerváink nagyon hatékonyak voltak, amelyekkel, olvashatóbbá tettük az ellenfeleink támadásait. Ez a hét fiataljainknak nagyon jól sikerült! Megdicsérem őket! Természetesen a jövő héten már az elődöntőkre készülünk, amelyet fizikai munkával kezdünk. Nagyon fontos, hogy fizikailag folyamatosan fejlődjünk, és ellenfeleink előtt járjunk. Nagyon szépen köszönjük a szülők szurkolását a helyszínen illetve a távolból is!

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia U17–1 – Felsővárosi Fésüs RAF 3-0 (25-14, 25-11, 25-19)

RÖAK Kaposvár – DSE Röplabda Akadémia U17–1 0-3 (13-25, 13-25, 21-25)

DSE Röplabda Akadémia U17-1: Iván Gergő, Balázs Bálint, Kecskeméti Bálint Olivér, Majoros Balázs, Vicsik Szabolcs, Dulcz Bende Levente, Quintz Tamás, Tamási Dávid Marcell. Vezetőedző: Bartal Gergely

Vissza