news-hero
Utánpótlás

Csoportja élén a DSE!

A Buzek László U17 férfi OSB A-1-es csoportjában a DSE Röplabda Akadémia csapata három győzelemmel a tabella élére állt!

Túl van az első körön a DSE Röplabda Akadémia U17-es férfi csapata, ráadásul hibátlan teljesítménnyel. A fiúk a Szeged, a TFSE-Neumann és a Szolnoki Sportcentrum csapataival kerültek egy csoportba, akik ellen vasárnap, a Dunaújváros Sportcsarnokban küzdöttek. Az első közben a TFSE ellen 3-0-ra győztek Bartal Gergely tanítványai. Ezt követte a Szeged elleni derbi, melyet a fiúk nagy különbséggel, 25-18, 25-9, és 25-9-es szettekkel nyertek 3-0-ra. A nap zárásaként a szolnokiak „B” csapata következett, akik szintén nem jelentettek akadályt (25-10, 25-12, 25-22), vagyis megint meg lett a 3-0-ás siker. A fiúk így hibátlan teljesítménnyel, szett veszteség nélkül nyerve a kört az első helyre álltak a tabellán.

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – TFSE-Neumann 3-0

DSE Röplabda Akadémia – SZRESE 3-0

DSE Röplabda Akadémia – Szolnoki Sportcentrum „B” 3-0

Bartal Gergely vezetőedző: Jó csoportba kerültünk, amelyben megadódik a lehetőség arra, hogy a jövő év reménységeit is feltérképezhessük. Sajnos a TFSE technikai hiba miatt nem tudott kiállni, így ellenük automatikusan nyertünk 3-0-ra. A szimpatikus, fiatalokból álló Szeged ellen már a pályán dőlt el a mérkőzés, melyen – az első szettet kivéve- magabiztosan nyertünk 3-0-ra. A Szolnok 2-es csapata ellen a fiatalok kezdtek. Az első két szett nagyon jó volt, de a harmadikban már leültek a srácok, ezzel pedig megnehezítették a saját dolgukat. Nekik még meg kell tanulniuk, hogy a mérkőzés folyamán többször is meg kell újulni, amellyel nem szürkülnek bele a mérkőzésbe. Az eredmény itt is 3-0 lett. Voltak a hétvégén szép pillanataink, de a Szeged és a Szolnok csapatai ellen egy-egy szett nem tetszett. A következő fordulókra azon fogunk dolgozni, hogy ilyen ne fordulhasson elő, Minden meccsen a maximumot kell nyújtanunk. Azoknak a játékosoknak pedig, akik a pályára kerülnek, minden esetben bizonyítaniuk kell.

A DSE Röplabda Akadémia csapata: Vicsik Szabolcs, Lombos Gábor, Dulcz Bende Levente, Béres Mátyás, Tamási Dávid Marcell, Kecskeméti Bálint Olivér, Winter László Zétény, Bozóki Bendegúz, Bekker Kristóf Attila, Herceg Kristóf, Lakatos Leonárd, Sümegi Kristóf András, Kuti Márk László. Vezetőedző: Bartal Gergely, másodedző: Kövessy Balázs

Vissza