news-hero
Utánpótlás

Döntőben az U19-es csapatunk!

A Kaposvár legyőzésével a Szolnokon zajló U19-es fiú OIB döntőjébe jutott a DSE Röplabda Akadémia csapata!

A mai napon az elődöntőkre kerül, került sor Szolnokon, ahol a DSE csapatára a Kaposvár gárdája várt. Fiaink hatalmas motivációval kezdték a mérkőzést, melynek első szettjében villámgyorsan hatalmas vezetést harcoltak ki, melyet a végéig ki sem adtak a kezükből (25:13).

Fordulás után más lett a játék képe, hiszen fej-fej mellett haladtak a felek. A végén azonban mi örülhettünk, így 2:0-al fordulhattunk. (27:25).

A harmadik, egyben utolsó szett elején ránkijesztett a Kaposvár, ám a fiaink gyorsan magukra találtak, és ellentmondást nem tűrően fordítottak, majd nagy arányú győzelmet arattak (25:11), ezzel bejutva a holnapi fináléba!

A győzelem igazi csapatmunka eredménye, így kiemelni nem lehet senkit, de azt ki kell hangsúlyozni, hogy a fiúk mellett az edzői stáb is fantasztikusan dolgozott!

DSE Röplabda Akadémia – Kaposvár 3:0 (25:13, 27:25, 25:11)

A döntőben a Szolnok vár csapatunkra.

A fiúk a döntő mérkőzésüket vasárnap 15.25-től vívják a Szolnok ellen, melyet http://hunvolley.tv/pr_a/300/002/p_002.asp linken, a mai élő közvetítésekben a DSE Röplabda Akadémia mérkőzését kiválasztva élőben követhetik.

 

Vissza