news-hero
Utánpótlás

Egy győzelem, egy vereség

A DSE Röplabda Akadémia 2-es U19-es férfi csapata az Országos Ifjúsági Bajnokság második csoportkörében Kecskeméten lépett pályára.

Ezúttal Kecskemét adott otthont az U19-es férfi OIB csoportkörének, melyen a DSE Röplabda Akadémia 2-es csapatának fiataljai a KRC és a GLP Nyíregyháza ellen léptek pályára. Az első összecsapást a hazaiak ellen vívták Bartal Gergely vezetőedző tanítványai, akik igen derekasan beleálltak a meccsbe, hiszen végig szorossá tudták tenni a nyitó szettet. A végjáték azonban nem sikerült, így, ha nagyon minimális különbséggel is, de sajnos nem sikerült meglepetést okozni (25-23). A második játékra azonban felébredtek a Kecskemét fiataljai, akik megállíthatatlanul meneteltek a végjátékig, melyre már akkora előnnyel érkeztek, hogy azt behozni nem lehetett (25-13). Ez a nagy különbségű vereség alaposan megfogta a mieinket, melynek újabb KRC győzelem lett a vége (25-12). Egy rövid pihenő után máris jött a második összecsapás, melyet a Nyíregyháza ellen vívtak fiaink. Az előző meccs veresége szerencsére nem törte meg őket, és nagyszerű játékot nyújtva nyerték meg az első szettet (17-25). A folytatásban szinte lemásolták az előző játékot, melyen megint nyolc pontos különbséggel győzedelmeskedtek (17-25). Az utolsó felvonás azonban izgalmasan alakult, mivel ekkor sajnos már a fáradtság is kijött a fiúkon, ennek ellenére a végére összekapták magukat, és végül 19-25-tel zárták le az összecsapást. Összességben tehát egy győzelmet és egy vereséget könyvelhet el csapatunk, amely az előzetesek alapján az elvárt teljesítmény volt részükről. A DSE Röplabda Akadémia U19-es 2-es csapata ezzel a második kör után csoportjában a második helyet foglalja el.

Eredmények:

Kecskeméti RC – DSE Röplabda Akadémia U19 2. 3-0 (25-23, 25-13, 25-12)

GLP Nyíregyháza – DSE Röplabda Akadémia U19 2. 0-3 (17-25, 17-25, 19-25)

DSE Röplabda Akadémia 2.: Ambrus Bence, Balázs Bálint, Kecskeméti Bálint Olivér, Sümegi Kristóf András, Majoros Balázs, Szabó Máté Tamás, Dulcz Bende Levente, Quintz Tamás         , Tamási Dávid Marcell, Lombos Gábor, Juhász Barnabás. Vezetőedző: Bartal Gergely

 

 

Vissza