news-hero
Utánpótlás

Egy győzelem, egy vereség

A hétvége folyamán Székesfehérváron vettünk részt  a Tatár Mihály U15-ös Országos Gyermek Bajnokság 4.fordulóján. Az előismeretek alapján nagyon színvonalas csoportba sorsolt minket a Magyar Röplabda Szövetség, ami az előrelépés és a fejlődés mértékében nagyon fontos tényező lesz az országos elődöntőben.

A 4.fordulóban a két kaposvári csapattal mérkőztünk meg. Az első mérkőzésen a RÖAK Kék csapata ellen arattunk 3:1-es sikert, majd a RÖAK Sárga csapata ellen 1:3-as vereséget szenvedtünk el. Így a középszakasz első fordulója után a harmadik helyen áll a DSE Röplabda Akadémia.
Kövessy Balázs:
Az alapszakasz utolsó fordulója egy mélypont volt a csapatnál. A forduló után átbeszéltük a problémákat és ennek a szellemében folytattuk az edzésmunkát a Középszakasz első fordulójáig. Nagyon jó meccseket tudtunk játszani mindkettő Kaposvár ellen. Igazából nagyot fejlődtünk a küzdeni és nyerni akarásban, ami túl lendített minket a mérkőzések hullámvölgyein. Készülünk tovább a következő fordulóra, ahol a Székesfehérvár és a Sümeg-Dabronc csapatai lesznek majd az ellenfeleink.
Csapat:
Béres Mátyás, Kuti Márk, Kulik Noel, Téglás Csaba, Szilágyi András, Makó József, Pász Olivér, Peredi Zoltán, Pankler Kolin. Vezetőedző: Kövessy Balázs, edző: Kovács Zsolt
Vissza