news-hero
Utánpótlás

Ennél sokkal több kell U15-ös fiainktól

Az U15-ös fiú csapatunk hétvégi fordulóját Gelencsér Balázs edző értékelte: A Pénzügyőr ellen, amit az egész héten gyakoroltunk semmit sem tudtunk megvalósítani. Fegyelmezetlenül játszottunk, és abból, amit az egész héten az edzéseken nagyon jól begyakoroltunk és megvalósítottunk, a meccsen semmit nem tudtunk a pályára tenni. Nem ott álltak fel és nem ott védekeztek a fiúk, ahol kellett volna állniuk. A meccsen egy szettre való nyitást rontottunk. Úgy tűnik, hogy újra és újra neki kell állnunk mindennek, mintha eddig semmit sem tanultunk volna meg. Lélektelenül, akarat nélkül játszott a csapat. Csalódott vagyok ezért, de a jövő héten újra neki kell állni a munkának.

A Dág ellen valamivel jobban játszottunk, valamivel jobban nyitottunk, de a hibáink ugyanazok voltak, mint az első meccsen. Fegyelmezetlenségek voltak, aminek meg is lett az eredménye.

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – Pénzügyőr 0-3

DSE Röplabda Akadémia – Dág KSE 0-3

DSE Röplabda Akadémia: Wachter Zénó, Francioso Dominik, Álland Tamás, Kara Ádám, Bíró Máté, Végső Hunor, Szőke Milán Ferenc, Andonov Aleksandar, Takács-Mittág Milán Bence, Kaszás Ármin. Vezetőezdő: Gelencsér Balázs

Vissza