news-hero
Utánpótlás

Érik a munka!

Az OSB U17 leánycsapatainak egy újabb fordulója 2022.01.15-én a szombathelyi Horvát Oktatási Központ tornatermében került megrendezésre.

A fordulóra a DSE csapatán kívül az Viadukt SE, MTE 1904 valamint a Szombathelyi SI csapatai érkeztek. A dunaújvárosi lányoknak ismét nehéz dolguk volt, hiszen erős ellenfelek ellen kellett pályára lépniük, azonban igyekeztek előre tekinteni és nem az ellenfelekkel foglalkozni.

 Eredmények:

DSE – Viadukt SE       2:1

DSE – MTE 1904        3:0

DSE – Szombathely SI 0:3

Az edző, Gelencsér Balázs értékelte a tornát:

A csapatok a korosztályukban komoly játékerőt képviselnek, ennek megfelelően kezdtük az évet. Az edzéseken a gyengébben működő játékszituációkat gyakoroltuk főként. Ennek meg is lett az eredménye. Egymás után 2 ragyogó győzelemmel kezdtünk. A lányok mammximális fegyelemmel, figyelemmel dolgoztak a mérkőzéseken. Ragyogó labdameneteket és nyitásokat láthattak, akik kilátogattak az iskolába. Két győzelem után ebéd és egy kis szabadidő következett. Ezt a lányok jó hangulatban töltötték, majd a hazaiak elleni meccs következett. A Szombathelyi Sportiskola Csapata volt most soron. Nekünk sajnos kevésbé, míg a Szombathelynek nagyon mentek a nyitások. A lányok nem nagyon tudtak mit kezdeni velük. A 3. játékrészre keményen felszívták magukat és szinte végig fej-fej mellett haladt a két csapat. Azonban most is kellett a Szombathelynek a szerencse és be is jött. Két szerencsés a hálón megpattanó nyitással ismét előnyt szereztek és tartani is tudták. Összességében elégedett vagyok a lányok teljesítményével, szépen dolgoztak, egymást segítve. Ez a csapatsport lényege.

Csapattagok: Szalai Lili, Plósz Regina, Takács Regina, Csizmadia Maja, Takács Nikolett, Deményi Petra, Somogyi Vivien

Vissza