news-hero
Utánpótlás

Ez nem sikerült!

Az U17 fiúcsapatainak második fordulója került megrendezésre 2022.10.16-án a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A fordulóra a DSE csapatán kívül a Kecskemét, és a Szolnok csapatai érkeztek. A dunaújvárosi fiainknak  nehéz dolguk volt az ellenfeleket tekintve, hiszen ez a három csapat van az élen a tabellán.

 Eredmények:

DSE – KESI    1:3

DSE – Szolnok 0:3

Az edző, Gelencsér Balázs értékelte a fordulót: Az első mérkőzést a Kecskemét csapatával kezdtük, nagyon idegesen. Ez meglátszott az alapjátékunkon. Főleg az első és harmadik, illetve negyedik játékrészben. Rendre meglépett előlünk az ellenfél, mi pedig nagyon nehezen tudtuk ledolgozni a hátrányunkat. A nyitásfogadásunk sokkal gyengébb volt, mint amit elvárunk magunktól, ezáltal a játékunk egysíkúvá vált. Próbáltam cserékkel változtatni ezen, de nem igazán sikerült. A nyitásfogadások nagyfokú pontatlansága miatt a kényszerlabdák támadásában a szélsőink fejben elfáradtak, rosszkor rosszul döntöttek. A szettek végjátékaiban emiatt rendre becsúszott egy-egy buta hiba, amit ellenfelünk ki is használt. A győztes második szettben viszont a fegyelmezettség dominált nálunk, meg is lett az eredménye, hiszen azt a szettet tudtuk is hozni.

A Szolnok elleni mérkőzést nem ragoznám túl. Teljesen összeesett a csapatom, nem volt tartása. A játék összes elemében jobb volt ellenfelünk. Tudtunk hozni párszor extra pontot, de azon nem változtatott, hogy az alapjátékunk kritikán aluli volt. Így lehetetlen mérkőzést nyerni. Dolgozunk tovább, csak annak van jövője.

Csapattagok: Peredi Zoltán, Cserép Tamás, Pász Olivér, Vadász Krisztián, Németh Zoltán, Badacsonyi Ákos, Téglás Csaba, Lampert Ádám, Csepcsényi Máté, Szalai Kristóf, Papp Tamás

 

Vissza