news-hero
Utánpótlás

Ezüstérem Budaörsről!

U13-as lányaink Budaörsön folytatták OMB II. osztályú küzdelmeit, ahol az ellenfelek a Budaörs, a Balatonfüred és a Pécs csapatai voltak.

Johan József vezetőedző: Sajnos nem voltak jók az előjelek, mivel a Covid miatt csak pénteken tudtunk edzeni. Ezen kívül voltak, akik sérülés, és a Covid miatt még többet hiányoztak. Ráadásul a hazai csapattal kezdtünk, mely azért volt probléma, mert a tortaterem talaja nagyon csúszott, ami rettenetesen zavarta a Lányokat. Így sajnos egy 3-0-ás vereséggel kezdtünk.

Budaörs- DSE 3-0 (25-14, 25-21, 25-10)

A második mérkőzés is nyögvenyelős volt, de legalább meglett a győzelem.

Balatonfüred- DSE 1-2 (21-25, 25-21, 16-25)

A harmadik mérkőzésen az a Pécs következett, aki legyőzte a Balatonfüredet, azaz itt dőlt el az ezüstérem sorsa. Ha nem is lenyűgöző játékkal, de meglett a győzelem.

DSE- Pécs 3-0 (25-19, 25-18, 25-18)

Minden jó, ha jó a vége, meglett az ezüstérem!

Johan József vezetőedző így értékelte a tornát: Sajnos nagyon sok problémával érkeztünk erre a fordulóra. A Covid, valamint a sérülések miatt nem tudtunk együtt edzeni. Ez nagyon hiányzott. Ilyen rettenetes talajon még soha nem játszottunk, úgy csúszott, mint egy jégpálya. Ez nagyon zavarta a lányokat, nem tudtak elindulni, odaérni a labdákra. Ez nagyon sok hibát okozott. Sajnos nagyon sok nyitást is rontottunk, ezzel is nehezítve a saját dolgunkat. De szerencsére túl tudtunk lépni ezen is, és meglett az ezüstérem.

Az eredményhirdetésen sajnos nem volt érem és kupaosztás. Ha lett volna, akkor a mai teljesítmény alapján Herceg Antónia lett volna a csapat legjobb játékosa. Köszönöm a lányoknak az eddigi munkát. A 3 forduló alatt 8 győzelem és 1 vereség a mérlegünk. Ez nagyon jó előjel a folytatásra.

A csapat tagjai voltak: Peredi Nóra (csk), Csicskovics Léna, Boros Fanni, Herceg Antónia, Pádár Lili, Jákovics Miranda, Skanda Vanda, Palotás Amanda és Grabecz Vivien.

 

Vissza