news-hero
Utánpótlás

Ezüstérmesek a lányok!

A DSE Röplabda Akadémia U 13 lány mini csapata remekül játszott és végül második lett a tatabányai fordulóban!

Ezúttal Tatabányán rendezték az U 13 lány Országos bajnokság 5. fordulóját, ahol a visszalépések miatt 6 csapat szerepelt. A DSE Röplabda Akadémia leányai a Dág ellen kezdték a csoport meccseket, mely jól sikerült, hiszen a második szett elvesztése mellett biztosan nyerték a másik kettőt, azaz 2-1-re a meccset. Következett a ZTE, akiket az előző fordulóban simán, 3-0-ra vertünk. Most azonban a második játszma nem sikerült, de ismét meglett a 2-1-es győzelem. Az elődöntőben a Taksony következett. Őket nem ismertük, de a ranglista alapján könnyű meccsnek ígérkezett. Azonban nagyon labda biztos ellenfélnek bizonyultak. A döntő játszmában 27-25-re győztünk, ismét 2-1-re. Azaz először döntő. A döntőben a papíron is erősebb Tatabánya következett. A lányok nagyon jól küzdöttek, de érvénysült a papírforma, 2-0 lett a Tatabányának.

Johan József vezetőedző: Nagyon büszke vagyok a lányok teljesítményére! Végig jól küzdöttek. Nem adták fel, bíztatták egymást. Sajnos nagyon sok nyitás rontásunk volt, ezzel magunknak nehezítettük meg a meccseket, viszont a mezőnyben sikerült az ellenfelek fölé nőni. Ez segített bennünket az ezüsthöz.

A torna legjobb játékosa Váradi Arabella lett.

A csapat névsora: Simon Réka, Tomanóczy Eszter, Pász Rebeka, Váradi Arabella           , Csizmadia Maja, Gurics Anna, Tóth Hajnalka, Takács Nikolett, Varga Flóra, Kotaszek Rebeka

 

Vissza