news-hero
Utánpótlás

Fejlődtünk, de …

A Kaposvár-Toponáron megrendezett tornán ezúttal az utolsó helyen végezett a DSE Röplabda Akadémia U15-ös fiú csapata.

Ez most nem sikerült, írhatnánk az összegzést a hétvégi, Kaposvár-Toponáron megrendezett felkészülési tornáról, de ez így nem igaz. A családias és jó hangulatú tornán a DSE Röplabda Akadémia U15 csapata képviselte a dunaújvárosi színeket, melyen a mieinken kívül két kaposvári, egy székesfehérvári, és a Budapestről érkező Pénzügyőr csapatai voltak az akadémista gyerekeink ellenfelei. A torna rendkívül hosszúra nyúlt, melyet szoros szettek, nagyszerű pontok jellemeztek, melyekből most nem jöttünk ki jól, hiszen utolsóként zártuk a tornát.

Kövessy Balázs: Egyáltalán nem vagyok csalódott. Sőt. Az ötcsapatos torna reggelén tudtuk, hogy tartalmas napunk lesz. Az elmúlt forduló óta rengeteget dolgoztunk, ezért is örültem egy ilyen tornának. Mind a nyitásfogadásunk, mind a nyitásaink pontosabb és támadóbb jelleget képviseltek. Látszik a fejlődés a srácokon. Gratulálok minden játékosomnak, akikre most egy kis pihenő, az őszi szünet vár, melyben jó pihenést kívánok nekik.

DSE Röplabda Akadémia U15: Prapatics Ákos, Vicsik Szabolcs, Bekker Kristóf, Tóth Bence, Gyurcsó Gábor, Tasnádi Kristóf, Kuti Márk, Zsolnai Kevin, Matyiák Zsolt, Váradi Jusztin, Fábián Levente, Béres Mátyás.

Vissza