news-hero
Utánpótlás

Felemás hétvége a miniknél

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Dunaújvárosban a Dunszt Ferenc Országos Mini Bajnokság I. osztályának ötödik fordulóját. A DSE Röplabda Akadémia mint házigazda látta vendégül a kaposvári és szolnoki gárdát.

A hétvégén történt küzdelmekről kérdeztük a csapat edzőjét, Dolmán Viktort:

– Az egész eddigi szezont nézve ez volt a legnehezebb felkészülés. Minden nap változtatnom kellett a kezdőcsapaton, a sok hiányzó miatt minden edzésen más és más volt a felállás. Sajnos így igen nehéz volt a taktikát is felépíteni, nem hogy betartani.

Sajnos a hétvégén több kulcsjátékosomat is nélkülöznöm kellett. A játék képe összességében sem volt az igazi. Rengeteg hibával játszottunk és akiknek a húzó ember szerepét kellett volna betölteniük, rendre nem vállalták el a kritikus helyzetekben a támadás befejezéseket. Természetesen ennek meg lett az eredménye, hiszen két vereséggel hagytuk el a pályát.

Fel kell javulnunk a játék minden elemében, emellett teljesen új taktikát kezdtünk el gyakorolni, melyet be fogunk építeni a csapat játékába is. Az egész szezont nézve elégedett vagyok a fiúkkal, hiszen az év elején kitűzött célokat már decemberben túlszárnyaltuk. Most egy apró gödörben vagyunk, de innen csak felfelé megyünk, hiszen vár ránk egy hatodik, hetedik, nyolcadik forduló, majd az országos döntő.

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – Szolnok SPC 1:2

DSE Röplabda Akadémia – Röak Kaposvár 0:3

DSE Röplabda Akadémia: Álland Tamás, Ádám Robinzon Teodor, Végső Hunor, Téglás Péter, Gyarmati-Tóth Martin, Dankó Tamás, Kara Ádám, Kaszás Ármin, Német Barna, Csicskovics Márton, Takács Mittág Milán, Francioso Dominik, Váradi Dániel.

Vissza