news-hero
Utánpótlás

Felemás hétvége!

Az U17-es fiúcsapatok a középszakasz első fordulójában Lovasberényiben léptek pályára.

A fordulóra a DSE csapatán kívül a Dág, és az ÉDRA MÁV Előre csapatai érkeztek. A dunaújvárosi fiainknak ismét nehéz dolguk volt, hiszen az alapszakaszban ezzel a két csapattal ki-ki mérkőzést vívtak. Akkor győzni tudtak mindkétszer, így most is ez volt a cél.

 Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – ÉDRA MÁV Előre 0:3

DSE Röplabda Akadémia – DÁG 3:1

 Az edző, Gelencsér Balázs értékelte a fordulót: Az első mérkőzést a Fehérvár csapatával nagyon idegesen kezdtük, ami rá is nyomta az egész mérkőzésre a bélyegét. Iszonyatosan sok hibával játszottunk. Nyitásban, mezőnyben, támadások előkészítésébe, és befejezésében rendre hibáztunk. Ennyi ki nem kényszerített hibával esélyünk sem volt a fehérvár gárdájával szemben. A látottak alapján a sima 0:3-as vereség teljesen reális. Igazából nem az ellenfél győzött le minket, hanem az ő örömükre megvertük saját magunkat. A DÁG elleni mérkőzés döbbenet volt! 30 perc telt el a Fehérvár mérkőzés után és mintha nem is az a DSE játszott volna, mint az előbb. A játék minden elemében összeszedettek voltunk. Agresszív nyitásokkal nyomás alatt tartottuk az ellenfelet. A támadások előkészítése és befejezése rendben volt. A nyitásfogadásunk szintén. A nyitásainknak köszönhetően a DÁG a játék minden elemében sokkal gyengébb volt nálunk, ennek köszönhetjük győzelmünket. Kár, hogy engedtünk 1 szettet nekik. Gratulálok a csapatomnak, viszont kár a Fehérvár meccsért, mert az is hozható lett volna.

Csapattagok: Peredi Zoltán, Cserép Tamás, Vadász Krisztián, Németh Zoltán, Badacsonyi Ákos, Lampert Ádám, Szalai Kristóf, Papp Tamás, Csepcsényi Máté

 

Vissza