news-hero
Utánpótlás

Felemás kezdés

A DSE Röplabda Akadémia U15 korosztálya a 2018-2019-es bajnokságban Szegeden egy győzelemmel és egy vereséggel debütált.

A DSE Röplabda Akadémia U15-ös csapata a 2018-2019-es bajnoki szezon alapszakaszában a Kaposvár és a Szeged csapatával került egy csoportba. A szezonnyitó felemásan sikerült, hiszen egy győzelem mellé egy vereség párosult. A hazai csapat ellen ugyan 3:0-ra kaptak ki fiataljaink, viszont a folytatásban a Röak Kaposvár ellen megérezték a siker ízét Kövessy Balázs tanítványai.

Kövessy Balázs: A Szeged elleni vereség után sikerült összeszednünk magunkat, és győzni a Kaposvár ellen, amely szépített a napi összesített eredményen. Hibáinkból tanulva várjuk a második fordulót, amely Kaposváron lesz. Bízom abban, hogy addig annyira fel tudunk készülni ellenfeleinkből, hogy akár már a Szeged csapatát is két vállra tudjunk fektetni.

 

DSE Röplabda Akadémia U15-ös csapata: Herceg Kristóf, Béres Mátyás, Matyiák Zsolt, Prapatics Ákos, Nagy Ádám, Bekker Kristóf Attila, Tóth Bence, Slinszki Marcell, Fábián Levente Gyurcsó Gábor, Kuti Márk, Tasnádi Kristóf, Váradi Jusztin. Vezetőedző: Kövessy Balázs, másodedző: Dolmán Viktor.

Vissza