news-hero
Felnőtt

Folytatás Kecskeméten

Ismét teljes kört játszanak az Extraliga kvalifikációs kör vasárnapi játéknapján.

Csakúgy, mint március 17-én szerdán, március 21-én vasárnap is teljes kört játszanak a férfi röplabdázók Extraliga kvalifikációs körében. Az első játéknapon a DKSE következő ellenfele, a Kecskemét hazai pályán veszített egy szettet a MÁV Előrével szemben, a Kistext magabiztos játékkal idegenben győzte le 3:0-ra a Debrecent, míg a Dunaújváros idei első győzelmét megszerezve aratott sima 3:-0-s győzelmet a Dág ellen.

A vasárnapi forduló is izgalmas lesz, hiszen a fehérváriak a Kistex csapatát fogadják, a Dág várhatóan ki-ki meccset játszik majd a DEAC ellen, míg Dunaújváros Kecskeméten lép pályára.

Ez utóbbi találkozó igazi presztízs harc lesz, de ezt az elmúlt évek során megszokhattuk. Ami miatt azonban kifejezetten nagy izgalmak várhatók, hogy ez a két csapat várható papíron az Extraliga kvalifikáció dobogójának élére. Ráadásul a KRC-vel szemben a DKSE-nek van miért törlesztenie, hiszen az Extraliga alapszakaszában a Kecskemét mind újvárosban, mind hazai pályán legyőzte Tomanóczy Tibor tanítványait (2:3, illetve 3:1 arányban). A vasárnap este 19 órakor kezdődő összecsapást továbbra is zárt kapuk mögött rendezik.

A 2. forduló menetrendje:

  1. március 21. vasárnap

14:00 MÁV ELŐRE Bericap – KISTEXT

16:00 DÁG KSE – DEAC SNK KFT

19:00 KECSKEMÉTI RC – DKSE

Vissza