news-hero
Felnőtt

Gebhardt Áron: Komoly eredményeket érhetünk el

Vannak csapatsportágak, akik úgy kezdik felépíteni csapatukat, hogy végy egy jó kapust. Nálunk ez úgy szól: végy egy jó liberót. És Áron nem csupán jó, hanem kiváló!

A Dunaferr SE liberóját valószínűleg nem kell bemutatnunk a sportág szerelmeseinek, hiszen mindent tudnak róla. Mi azonban azt is, hogy mekkora küzdő, milyen akarat ereje van. Legyen szó akár az edzésmunkáról, a mérkőzéseken való feladatvégzésről, de több esetben sajnos azt is ide írhatjuk, amikor a sérüléseiből kellett felépülnie. Soha nem adta, soha nem adja fel. Az idei Extraliga sorozatban pedig ismét bizonyíthat a válogatott liberó, aki példakép lehet fiataljaink előtt.

– Mivel komolyabb céljaink voltak a 2019-2020-as szezonban, ezért nagyon nehezen emésztettem meg a koronavírus okozta leállást. A kényszerszünet alatt folyamatosan kaptuk az egyénre szabott feladatokat Tomanóczy Tibor vezetőedzőnktől, így ezzel nem volt probléma. Amik azonban kimaradtak, azok a labdás feladatok voltak. Ezek pedig ugyanolyan fontosak, mint az erőnlét megtartása, fejlesztése. A kondíciómmal visszaérkezésemkor nem volt gond, így a felkészülésem rendben zajlik. Szerencsére már a társakkal közösen dolgozhatunk. Nagyon várom már az Extraliga mérkőzéseket. Hogy mire lehetünk képesek? Az igaz, hogy fiatalok vagyunk, de szeretnénk megmutatni, hogy nem véletlenül kerültünk a legjobbak közé. Komoly eredményeket, komolyabb sikereket szeretnénk elérni, és majd meglátjuk, ez mire lesz elég. Mi most arra törekszünk, hogy a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani. Több motivációs hatás is ér bennünket, ezek közül azonban kiemelkedik az a fogadalom, melyet Engyel László tett. Ez a fogadalom akkor lép életbe, ha elérjük azt a helyezést a kupában és a bajnokságban, melyet ő állított elénk. Szóval szeretnénk, ha elérnénk azokat a helyezéseket, melyet Laci tűzött ki, hiszen akkor be kellene tartania nem kicsi fogadalmát.

Vissza