news-hero
Utánpótlás

Hangolódnak a fiatalok!

A DSE Röplabda Akadémia U13-as csapatai is hamarosan megkezdik az országos mini bajnokság sorozatát.

A DSE Röplabda Akadémia U13-as fiú csapata az idei szezonban először november 7-én Székesfehérváron lép pályára az Országos Mini Bajnokságban.

Erről, és a felkészülésről kérdeztük a csapat edzőjét, Dolmán Viktort.

– A felkészülésünk megfelelő ütemben zajlott. Az alapozást a Liszi Ferenc emléktornával zártuk le, ahol az előkelő harmadik helyen végeztünk. Az U13-as lányokkal minden csütörtökön edzőmérkőzést vívunk. Johan József kollégámmal – aki az U13-as lányokat irányítja – megegyeztünk abban, hogy minden csütörtökön találkozunk egy edzőmérkőzés keretein belül. Ezek a meccsek mindkét csapat számára nagyszerű lehetőséget adnak a gyakorlásra, hiszen ekkor az erősségek mellett a hiányosságok is kiderülnek. Örömömre szolgál, hogy a csütörtöki napokat mindkét csapat nagyon várja, pluszban nagy izgalmak közepette készülünk egész héten a következő megmérettetésre. Hiszen mi lenne fontosabb annál, mint az, hogy a gyermek szeresse, amit csinál.

Igyekszünk minél élesebb versenyhelyzetet teremteni a gyermekeknek.  Csapatomnak nem lehet más a célja Fehérváron, a bajnoki nyitányon sem, mint a dobogó elérése, de ezért keményen meg kell dolgoznunk, hiszen a végső cél az országos döntő!

Vissza