news-hero
Utánpótlás

Harmadik hely Dunabogdányból!

Dunabogdányban került megrendezésre a Budapest bajnokság 3. fordulója, melyen a DSE Röplabda Akadémia U13-as fiú gárdája szerepelt.

Hat csapat részvételével rendezték meg Dunabogdányban a Budapest bajnokság 3. fordulóját, ahol a Szűcs Ákos által irányított U13-as fiatalok az A csoportban a Taksony és a Dunakanyar A csapataival kerültek össze, míg a B csoportban az UTE, MTK és a Dunakanyar B szerepelt. Az első mérkőzésükön ellenfelünk a Dunakanyar A gárdája volt, akiktől 2:0 arányban vereséget szenvedtünk. Ezt követően a Taksony elleni második mérkőzésünket megnyertük, így csoport másodikként a másik csoport elsőjével, az MTK-val játszottunk. Tőlük 2:1-es vereséget szenvedtünk, melyet követően a harmadik helyért az UTE ellen léptünk pályára, ahol 2:1-es küzdelem után megszereztük a 3. helyet.

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – Dunakanyar A 0-2

DSE Röplabda Akadémia – Taksony 2-0

DSE Röplabda Akadémia – MTK 1-2

DSE Röplabda Akadémia – UTE 2-1

Szűcs Ákos: A nap folyamán fejlődőképes játékot tudtunk nyújtani mind játékrendszerben, mind figyelemben. Az előző fordulón kikapott Újpest csapatát sikerült meglepni egy határozottan fegyelmezett játékkal. Úgy látom, hogy játékról játékra tudunk fejlődni és csapattá formálódni. Tornán kiemelkedő játékot nyújtott Pász Olivér és Peredi Zoltán.

Vissza