news-hero
Utánpótlás

Harmadik helyen végzett az U15-ös csapatunk!

A DSE Röplabda Akadémia U15-ös csapata a Dózsa György Általános Iskola tornatermében harmadik helyen végzett csoportjában.

A DSE Röplabda Akadémia U15-ös csapata megkezdte szereplését korosztályos bajnokságában. A Kövessy Balázs és Kovács Zsolt által irányított csapat a gyermek bajnokság A-1-es csoportjában a Dág, a RÖAK Kaposvár Sárga, és a Sümeg-Dabronc együttesei ellen lépett pályára. Fiataljaink az első meccsüket a Dág ellen játszották, ahol végül a vendégek örülhettek, akik 2-1-es sikert arattak. A következő ütközetben a Sümeg volt az ellenfél, ahol kettős arcát mutatta csapatunk, mely a szettek eredményeiből látszik (25-19, 12-25, 25-9), de a lényeg az volt, hogy a végén mi örülhettünk a 2-1-es sikernek. A harmadik meccset a RÖAK Kaposvár ellen vívták Kuti Márkék, ahol az első két szettben nem, de az utolsó volt esély arra, hogy abból egyet elcsenjen a csapat (0-3).

 

 

Eredmények:

Dág KSE – DSE Röplabda Akadémia 2-1 (25-14, 23-25, 25-14)

DSE Röplabda Akadémia – Sümeg-Dabronc 2-1 (25-19, 12-25, 25-9)

RÖAK Kaposvár Sárga – DSE Röplabda Akadémia 3-0 (25-19, 25-14, 29-27)

Kövessy Balázs vezetőedző: Túl vagyunk az első fordulón, melyből sok tanulság vonható le.  A Dág elleni mérkőzésen rengeteg hiányosságot fedeztem fel, melyeket a Sümeg és a Kaposvár ellen már ki tudtunk javítani. Igaz a mérlegünk kettő vereség és egy győzelem, ennek ellenére tanulságos fordulón vagyunk túl. Amennyiben 26-ig, a kaposvári második fordulóig ki tudjuk javítani hibáinkat, ahová már teljes kerettel utazunk el, akkor az várhatóan a teljesítményünkön is meglátszik majd.

A DSE Röplabda Akadémia csapata: Bekker Kristóf, Makó József Gábor, Kuti Márk László, Peredi Zoltán, Kulik Noel Gábor, Téglás Csaba, Szilágyi András, Pankler Kolin Olivér, Almási Roland. Vezetőedző: Kövessy Balázs, edző Kovács Zsolt

 

Vissza