news-hero
Utánpótlás

Háromból három

A DSE Röplabda Akadémia U19 2-es csapata Bonyhádon lépett pályára, ahol mindhárom mérkőzését simán megnyerte.

Bonyhád adott otthont az OIB U19 II. osztály küzdelmeinek, ahol négy csapat versengett egymással. A mieinken kívül a házigazda Bonyhád, a Zalaegerszeg és a Pécs szerepel a csoportban. Így tehát három mérkőzés várt Szűcs Ákos fiaira, akik az összes meccsüket simán, mondhatni papírforma szerint hozták 3:0 arányban.

Szűcs Ákos vezetőedző: Csapatunk mind a három mérkőzése a papírforma szerint alakult. Első meccsünk a Zalaegerszeg ellen volt, ahol tilos volt blokkolni, hogy a mezőnymunkát és a nyitásokat gyakoroljuk. Második küzdelmünk a Pécs csapata ellen volt, ahol begyakorolt összképet láttam vissza, de azt is, hogy még milyen játékelemeken kell javítanunk. Harmadik, egyben a torna utolsó mérkőzésén a hazai csapat, a Bonyhád ellen mérkőztünk. Az első szett kivételével nagyon kevés hibával és gyorsan lehoztuk a mérkőzést.

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia U19 2 – Zalaegerszeg 3:0

DSE Röplabda Akadémia U19 2 – Pécs 3:0

DSE Röplabda Akadémia U19 2 – Bonyhád 3:0

DSE Röplabda Akadémia U19 2: Kuti Márk László, Béres Mátyás, Gőczi Dániel, Dulcz Bende Levente, Vida Péter Tamás, Vörös Levente, Tömöri László, Vicsik Szabolcs. Vezetőedző: Szűcs Ákos

 

Vissza