news-hero
Felnőtt

Hatvany Zsolt: Be fog érni a munkánk!

Hatvany Zsolt csapatkapitányként vette vállára több alkalommal is a felnőtt csapatunkat, melyre a fiatalok között nagy szükség volt. Bár még ő is fiatal!

Hatvany Zsolt testvérével, Attilával közösen erősítette csapatunkat, de mára egyedül képviseli a családot. Nagyszerű sportember, akire a Dunaferr gárdája mindig számíthatott, számíthat. Fő állása mellett játszik évek óta, vagyis miután végez munkahelyén érkezik az edzésekre, mérkőzésekre. Volt, amikor – talán a fentieknek köszönhetően – nem kapott szerepet kezdőként, de ő ettől nem csüggedt el, hanem a háttérből tartotta a lelket csapatunkban. Amikor pedig pályára lépett, vezéregyénisége azonnal kiütközött. Idén is csapatunk rendelkezésére áll, amely hatalmas segítség Extraligás gárdánknak.

– A koronavírus miatti leállásra, mivel a világban nagyon sok helyen több sporteseményt töröltek, vagy halasztottak, kicsit fejben készültem. Azt nem mondom, hogy jól esett, hiszen nyilván egy sportoló azért küzd egész évben, hogy a végeredmény jó legyen. Így, hogy le sem tudtuk zárni a bajnokságot, sajnos ez a legzavaróbb. Miközben a röplabdában minden leállt, a munkahelyem tovább dolgoztam, így volt más elfoglaltságom. Ott is szépen ment a járvány dolog, amivel folyamatosan küzdeni kellett, a szabadidőmben viszont – mivel nagyon tud hiányozni a mozgás -, amikor csak lehetőségem volt rá próbáltam minél többet mozogni. Legfőképpen futni jártam a Duna partjára, de kaptuk az edzésterveket a klubtól, amiket próbáltunk olyan segédeszközökkel megcsinálni, amelyek nagyjából mindenkinél megtalálhatóak. Nekem személy szerint nagyon jól esett az első közös edzés. Mind fizikailag, mind szellemileg jó volt újra összefogva edzeni. Azt láttam a srácokon, hogy ez az érzés nem csak rajtam uralkodott el, mert azért nem mostanában találkoztunk. Alakulgat a csapatunk. Azt látom, hogy mindenki próbálja a maximumot nyújtani. Úgy gondolom, ha ezt így folytatjuk, akkor a sok munka be fog érni, melynek meg lesz a gyümölcse. Célokról egyenlőre nem beszélnék. Hiánytalanul nem álltunk még össze, de ugyanez elmondható a többi klubról is. Meglátjuk, mit hoz a jövő. Személy szerint nagyon örülnék egy bajnoki négy, és magyarkupa négy közé jutásnak, hogy a szezon végén éremért harcolhassunk.

 

 

 

 

 

 

 

Vissza